Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 35

Subiect: Cererea de reconsiderare - buna sau rea?

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu am un site care dupa primele 2 panda a ajuns de pe 6 pe 2 pentru 2 cuvinte cheie, apoi la penguin a sarit in schema "foarte departe ".
    de atunci incercam sa-l redresam, aducem link-uri de calitate catre site, cu ancore diversificate pentru dilutie, etc...

am facut cerere de reconsiderare --- nimic manual, am o lista lunga pentru disavow links, de mai bine de 4 sapt insa nici o schimbare...
    ma tine pe locul 12 si pace...
    raspuns...ontopic. pentru mine, pana in prezent, cererea de reconsiderare este inutila
    Succese
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de adriant Vezi Post
    ma tine pe locul 12 si pace...
    raspuns...ontopic. pentru mine, pana in prezent, cererea de reconsiderare este inutila
    Succese
    Nu ai penalizare loc 12 nu e penalizare
    Nu mai trimite cereri aiurea!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@tony

Ex2. Ai avut penalizare de altgoritm! Cand ai facut cererea ai primit penalizare manuala!
    Ca sa scapi, doar manual mai poti. O conditie de baza e sa elimini peste 70% din linkuri (totale).

Faptul ca se "ocupa" cineva de site, e o bulina alba, nu neagra
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu ai penalizare loc 12 nu e penalizare
    Nu mai trimite cereri aiurea!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@tony

Ex2. Ai avut penalizare de altgoritm! Cand ai facut cererea ai primit penalizare manuala!
    Ca sa scapi, doar manual mai poti. O conditie de baza e sa elimini peste 70% din linkuri (totale).

Faptul ca se "ocupa" cineva de site, e o bulina alba, nu neagra

NU este penalizare manuala, dar un flag ceva tot exista, site-ul nu se misca si pace, indiferent de ce facem...
    Pana in prezent e probata... nu-i gasim nici buba ce-l tine in loc
    Succese
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

As zice mai degraba cerere "degeaba"..... singura noastra sansa este sa speram ca dupa 1 an va expira penalizarea.

- Am site unde nu am facut cerere de reconsiderare care tot nu si-au revenit nici dupa 6 luni: am schimbat ancorele din money keyword in proportie de 80 % si am scos linkurile cumparate.

- Am si site unde am facut cereri de reconsiderare degeaba: aici in prealabil am scos linkurile, de la 5000 de domenii unice, am ajuns la 1000 de domenii unice si de la peste 200.000 de linkuri la 30.000 din care 20.000 de linkuri care le-am considerat de slaba calitate, le-am bagat in disavow links. Pentru domeniul asta, inainte sa fac prima cerere de reconsiderare, am asteptat 2 luni cu speranta ca-si va reveni. Si a doua cerere de reconsiderare am facut-o dupa alte 3 luni de la prima cerere, dupa ce au disparut linkurile din WMT si au trecut si doua saptamani de cand am incarcat lista in disavow link.

Raspunsurile la cererile de reconsiderare sunt clasice:

"Solicitare de reevaluare pentru xxx: site-ul încalcă regulamentul Google privind calitatea
    Stimate proprietar sau webmaster al xxx,
    Am primit o solicitare de la un proprietar de site pentru a reevalua xxx din punctul de vedere al respectării Regulamentului Google pentru webmasteri.
    Am examinat site-ul dvs. și am constatat că există în continuare linkuri către site-ul dvs. care încalcă regulamentul nostru privind calitatea.
    Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care trimit la site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Asemenea cazuri pot include cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
    Vă recomandăm să efectuați modificări, astfel încât acesta să respecte regulamentul nostru privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
    Dacă ați găsit linkuri neobișnuite către site-ul dvs. pe care nu le puteți controla sau elimina, introduceți aceste informații în solicitarea dvs. de reevaluare.
    Dacă aveți întrebări suplimentare privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați, pentru asistență, Forumul de ajutor pentru webmasteri.
    Cu stimă,
    Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google"
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    As zice mai degraba cerere "degeaba"..... singura noastra sansa este sa speram ca dupa 1 an va expira penalizarea.

- Am site unde nu am facut cerere de reconsiderare care tot nu si-au revenit nici dupa 6 luni: am schimbat ancorele din money keyword in proportie de 80 % si am scos linkurile cumparate.

- Am si site unde am facut cereri de reconsiderare degeaba: aici in prealabil am scos linkurile, de la 5000 de domenii unice, am ajuns la 1000 de domenii unice si de la peste 200.000 de linkuri la 30.000 din care 20.000 de linkuri care le-am considerat de slaba calitate, le-am bagat in disavow links. Pentru domeniul asta, inainte sa fac prima cerere de reconsiderare, am asteptat 2 luni cu speranta ca-si va reveni. Si a doua cerere de reconsiderare am facut-o dupa alte 3 luni de la prima cerere, dupa ce au disparut linkurile din WMT si au trecut si doua saptamani de cand am incarcat lista in disavow link.

Raspunsurile la cererile de reconsiderare sunt clasice:

"Solicitare de reevaluare pentru xxx: site-ul încalcă regulamentul Google privind calitatea
    Stimate proprietar sau webmaster al xxx,
    Am primit o solicitare de la un proprietar de site pentru a reevalua xxx din punctul de vedere al respectării Regulamentului Google pentru webmasteri.
    Am examinat site-ul dvs. și am constatat că există în continuare linkuri către site-ul dvs. care încalcă regulamentul nostru privind calitatea.
    Mai exact, căutați eventuale linkuri artificiale sau neobișnuite care trimit la site-ul dvs. și care ar putea fi create pentru a manipula valoarea PageRank. Asemenea cazuri pot include cumpărarea de linkuri destinate să treacă de sistemul de evaluare PageRank sau participarea la schemele de linkuri.
    Vă recomandăm să efectuați modificări, astfel încât acesta să respecte regulamentul nostru privind calitatea. După ce ați efectuat modificările, trimiteți o solicitare de reevaluare a site-ului pentru a apărea în rezultatele Căutării Google.
    Dacă ați găsit linkuri neobișnuite către site-ul dvs. pe care nu le puteți controla sau elimina, introduceți aceste informații în solicitarea dvs. de reevaluare.
    Dacă aveți întrebări suplimentare privind modul în care puteți rezolva această problemă, consultați, pentru asistență, Forumul de ajutor pentru webmasteri.
    Cu stimă,
    Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google"
    NU expira dupa 1 an! Expirau inainte, pana in pinguin si chiar panda. Acum NU mai expira.

Cat despre cerere, conteaza pentru ce ai primit penalizarea, si daca a fost automata sau manuala.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    NU expira dupa 1 an! Expirau inainte, pana in pinguin si chiar panda. Acum NU mai expira.

Cat despre cerere, conteaza pentru ce ai primit penalizarea, si daca a fost automata sau manuala.
    Nasol daca nu mai expira....

Cum ne dam seama sigur daca penalizarea a fost manuala sau automata ?

Eu banuiesc ca au fost manuale; inainte cam cu 1 luna de penalizare, primisem mesaj de unnatural link.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Eu banuiesc ca au fost manuale; inainte cam cu 1 luna de penalizare, primisem mesaj de unnatural link.
    Si mesajul e automat.
    Caut cu jingle.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cred ca multi dintre noi au cazut in capcana trimisa de google, accea cu unnatural links. Majoritatea ne-am grabit sa facem reconsiderare si astfel ne-am taiat singuri craca
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Cred ca multi dintre noi au cazut in capcana trimisa de google, accea cu unnatural links. Majoritatea ne-am grabit sa facem reconsiderare si astfel ne-am taiat singuri craca
    Bine ca nu stau in copac. Nu e chiar asa, eu am trimis 2 cereri, ambele aprobate. REPET, e ca la ambasada SUA, cand mergi la viza, conteaza ce si cum spui (ai 30-60 sec, atat)! Nu sta nimeni sa se uite pe acte!

Si inca ceva: incercati sa intelegeti beneficiile penalizarii, pentru ca sunt destul de multe.

Am pretentii de la unii dintre voi, nu dau nume (TOTO), si deloc de la altii, fara nume (ROBY, DAN, Kidu...).

Global 50 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    61
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu am un site care a fost penalizat in trecut iar combinatia disalow tool + reconsideration a avut efect benefic si anume:
    Previously the webspam team had taken manual action on your site because we believed it violated our quality guidelines. After reviewing your reconsideration request, we have revoked this manual action.
    Traficul nu a revenit ca si la inceput dar e mult mai bine decat cand era banat de google.
    Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna
    De lStudio în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 21st May 2011, 21:29
  2. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  3. reconsiderare googl
    De voidcode în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st August 2009, 12:03
  4. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21
  5. Buna!