7th December 2012, 16:27
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am un site care a fost penalizat in trecut iar combinatia disalow tool + reconsideration a avut efect benefic si anume:
Previously the webspam team had taken manual action on your site because we believed it violated our quality guidelines. After reviewing your reconsideration request, we have revoked this manual action.
Traficul nu a revenit ca si la inceput dar e mult mai bine decat cand era banat de google.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
7th December 2012, 22:56

Postat în original de
Razvan Badu
Tom, cum ai procedat de ti-au aprobat cele 2 cereri ?
Global 50, ce linkuri ai bagat in disavow links, cele din WMT sau scoase cu vre-un tool ?
Ai bagat toate linkurile acolo sau o parte ?
Si ce le-ai scris in cererea de reconsiderare ?
Mersi pentru raspunsuri,
Am analizat linkurile din WMT si care stiam ca nu e natural sau din directoare l-am eliminat, oricum daca privesti atent linkurile din WMT se observa rapid care sunt naturale si care nu. In cererea de reconsiderare le-am scris exact ce am facut.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
10th December 2012, 00:06
2 out of 2 members found this post helpful.
In cazul celor automate nu au ce sa ti prelucreze la reconsiderare. Deci problemele de continut copiat sau de linkuri proaste se rezolva in urmatoarele updateuri Panda sau Penguin, dupa caz. Am avut exemplu pe un site cu ancora majoritara si foarte multe linkuri pe o retea in lb engleza, am adus alte linkuri pe cuvinte neutre, am reusit sa scot linkurile din retea si am cerut reconsiderare... fara efect. In schimb, la urmatorul update penguin am reveni pe prima pagina. Deci nu stiu decat un caz, dar as inclina sa cred ca nu a fost intamplator, este suficienta indepartatea linkurilor naspa si asteptarea urmatorului update. Sau disavow, daca unealta minune a functionat pe la cineva
10th December 2012, 01:19
Aceeaşi treabă ca şi Roxana am păţit-o şi eu. 3 site-uri aflate în TOP3 la nişte căutări frumuşele. La un update de algoritm mi-au zburat toate dincolo de TOP100. Am bănuit care ar putea fi cauza penalizărilor, am eliminat-o după care am trimis cereri de reconsiderare pentru toate cele 3 site-urile. În cazul tuturor am primit răspuns: "nu am putut face nimic întrucât site-ul dvs. nu este penalizat manual". Spre deosebire de Roxana n-am mai avut răbdare să lupt cu disavow şi să mă apuc să fac linkuri noi. Am aruncat domeniile la gunoi şi am continuat cu altele nepenalizate.