Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Optimizarea onpage

Vizualizare arbore

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Optimizarea onpage

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Seo on-page ajuta pe long tail, dar doar daca paginile interioare cu care concurez, NU au linkuri catre ele. In momentul in care paginile interne (long tail) au linkuri, valoare seo-onpage nu mai conteaza!
    In mod normal ti-as fi dat dreptate, dar o experienta recenta mi-a reconfirmat puterea optimizarii on-page in ceea ce priveste cresterea relevantei paginii pentru cuvintele-cheie vizate (si vorbesc de un middle tail, nici macar long tail).

Acestea sunt datele de la care plecam cu optimizarea pentru un keyword compus din 2 cuvinte, cu destul de mult potential de trafic si cu o surprinzatoare rata de conversie:

Google: .com
    Keyword: 74,000 exact match monthly searches, 2-word phrase
    Keyword type: non-brand, "money-maker"
    Competition: medium to high
    Conversion rate: high
    Site: brand, high authority
    Page targeting keyword: product page (3rd tier in site architecture), high authority, links from ~200 domains
    Targeted keyword anchor text (exact match): ~5%
    Branded keyword anchor text (product name, exact match): ~10%

Vreme de cateva luni i-am adus link-uri optimizate (exact match keyword, phrase match) ca sa balansez profilul de link-uri existent. S-a mentinut pe prima pagina in Google.com cu un Google dance pe pozitiile 8-9.

In urma cu 3 luni am facut modificari on-page care vizau o mai buna amplasare a keyword-ului exact match in title tag si body copy (textele din pagina de descriere a produsului).

Imediat s-a dus direct pe pozitia #1 si ramane acolo de 3 luni incoace, fara Google dance. M-am oprit din a ii mai aduce link-uri, deoarece nu vroiam sa stric echilibrul paginii in vreun fel.

Studiu de caz concret. Nu stiu altii cum sunt in aceasta privinta, dar pe mine m-a pus pe ganduri. Singura explicatie este ca am crescut relevanta paginii pentru acel keyword, folosindu-ma de body copy si nu (neaparat) de anchor texte.
    Ultima modificare făcută de Cristina Andrei; 10th October 2012 la 15:13.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ONPAGE - Cele mai bine optimizate 2 pagini
    De Marius Ciocan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th July 2012, 18:24
  2. onpage
    De Zack în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2010, 20:17
  3. Pret optimizare onpage-offpage
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:55
  4. Sfaturi SEO onpage / offpage pentru itxpert.info?
    De thefan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2009, 15:32
  5. optimizare onpage blogger.com
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th November 2008, 01:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii