La cautarea "www.emag.ro" (fara ghilimele) din pagina 2 pana in 5 e plin de rezultate de la tpu.
E normal?
La cautarea "www.emag.ro" (fara ghilimele) din pagina 2 pana in 5 e plin de rezultate de la tpu.
E normal?
Hello,
Este doar o metoda "desteapta" de a posta link refferal, 90% din utilizatorii romani de internet nu au habar ce este asa ceva.
De aici incolo foloseste-ti imaginatia... nu poate fi greu :]
Bafta!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Hello,
Eu intrebam de rezultatele google, stiu ce este link referral. Am incercat pe 2 browsere, fara logare, cu proxy cu ip de uk (ca sa nu fie rezultate locale - Venice), si de la pagina 3 inclusiv la 5 sunt numai rezultate de la tpu. Tie ti se pare ok?
Mai bine analizeaza o intrebare inainte sa "folosesti imaginatia".
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ca sa-ti dau un exemplu, fa aceeasi cautare pentru "www.amazon.com" si vezi daca gasesti asa ceva. Si sa nu crezi ca nu exista link referral catre amazon
Nu explic, ci intreb, daca si la voi apar aceleasi rezultate la cautarea "www.emag.ro". La mine, paginile 3,4 si 5 sunt numai cu rezultate de la tpu.ro.
Cautare1.jpg
Cautare.jpg
apar rezultate de la tpu si poate e oarecum normal sa fie asa:
1. in paginile emag (in afara de home care apare oricum primul) nu exista continutul "www.emag.ro", ele fiind optimizate pt numele produselor si nu pt propria adresa;
2. paginile tpu respective preiau in titlu (si in url in acelasi timp) adresa completa a unei pagini emag (in care si "www.emag.ro") pentru ca userii de acolo dau copy paste din paginile produselor pt care vor sa intrebe;
3. concurenta pe "www.emag.ro" nu e prea mare;
@gabriel.stancu din cate am inteles eu, @filip.camara se refera la altceva! Ce il roade este intrebarea: "De ce un site poate avea 100 rezultate pe un cuvant?" (Stiu chiar ca algoritmul facea o alegere si punea doar pagina cea mai relevanta chiar daca un site avea optimizate mai multe pagini pentru acelasi key.).
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Neata,Eu intrebam de rezultatele google, stiu ce este link referral.
Mai bine analizeaza o intrebare inainte sa "folosesti imaginatia".
Nu am facut referire direct la persoana ta, incercam doar sa scot in evidenta fenomenul de pe tpu. Cand am zis ca habar nu au - era explicatia la faptul ca aceste linkuri sunt tolerate si inca se discuta pe marginea lor. Imi pare rau daca a fost ambiguu.
Nu vad nicio problema in afisari. "www.emag.ro" - Rezultatele obtinute de tine au fost printr-o cautare "Explicit Phrase"
Nu stiu daca cineva da importanta expresiei mentionate. Emag are alte canale de promovare.
Kind regards,
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
@zimbru nu e nimic facut inteligent acolo. E doar natural, sunt intrebari puse de membrii TPU cu privire la anumite produse. In foarte multe intrebari sunt prezente URL-uri directe catre pagini de produse.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Ce nu inteleg eu:
1. cautarea eMAG.ro - cea mai variata gama de produse este cautare brand sau nu ? Putin cauta probabil dupa Dante international sau cum se cheama emag-ul
2. Daca da, ma asteptam sa vad mult mai multe rezultate de genul "trusted review", fiind vorba de un ecommerce
3. Chiar si in conditiile astea, de rezultate "naturale", nu sunt prea multe rezultate de la un singur domeniu ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
La 1, ma refeream la cautarea "www.emag.ro" fara ghilimele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)