Nu mai stiu exact cum e acum, dar stiu ca inainte daca aveai domeniu exact-match .org si niste link-uri cu anchor text exact match keyword, rankai destul de sus. Era si un video de genu pe youtube. Dar e posibil ca acum sa se mai fi schimbat si algoritmii lor... Oricum, pt .ro chiar nu are rost, dar nici pe .com nu prea se merita... parerea mea
Signatura lipsa
@tymbark
paradoxul este ca pe majoritatea cuvintelor promovate, stau mai bine in Bing si Yahoo decat in Google. Asta chiar daca nu am facut nimic cu intentia asta.
Cred ca principalul dezavantaj international al yahoo si bing este ca nu au domeniu.tld pentru fiecare tara, au totul pe .com. Yahoo parca cumparase .ro, dar vad ca redirectioneaza pe .com .
Eu cautam bing.ro si am gasit o tampenie.
NU cred aduci trafic din bing si yahoo.Are niste rezultate de exact mach pe yahoo de te sperie IRELEVANT la fel si pe bing.Am cautat siteuri din romania REzultate Dezastroase fata de google...
Celor de la Bing/Yahoo nu le prea pasa de Romania, tarile "non-english", fara Google nici azi n-aveam niste servicii decente pe plan national, din pacate.
Apoi alianta Yahoo/Bing (Microsoft - Yahoo mail, Hotmail, Windows, IE prin care au acces la peste 80%, chiar peste 90% din utilizatori in functie de ceea ce folosim, desktop, smartphone etc http://www.netmarketshare.com/report...64&qpcustomd=0) e la fel de inspaimantatoare, cine poate teoretic spiona la fel de usor, Microsoft, iar cu un Yahoo/Bing puternic piata utilizatorilor de internet ar fi acaparata, sau lumea uita ca majoritatea foloseste Windows si cat din piata reprezinta, un fel de Google al sistemelor de operare. Am avea nevoie de alti competitori nu sa ingrasam alti "porcusori".
Furia impotriva Panda, Pinguin si altor modificari algoritmice ne face sa uitam in bratele cui cautam adapost.
Ultima modificare făcută de 100R; 3rd October 2012 la 13:38.
Pana la urma eu vad treaba in felul urmator: cum o dai, niciodata nu iesi cat de bine ai vrea. Trebuie sa incercam sa multumim google-ul ca sa nu ne arda. Pana la urma de acolo castigati voi, toti cei care aveti site-uri. Sincer, citesc si tot citesc si pana la urma, ma gandesc sa raman doar la simplul content writing. Nu as avea niciodata nervii necesari sa fac ce faceti voi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)