Rezultate 1 la 10 din 128

Subiect: Google? E frumos ce faci? NU

Afișare hibrid

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tom, aceeasi reactie am avut-o si eu acum ceva vreme cand a intrat pe booking... Si e greu sa nu fii frustrat cand te chinui, bagi bani, etc si vine unul, chiar daca e cel care iti pune la dispozitie infrastructura, si se baga in fata. Nu ai cum sa ramai indiferent si sa zici, asta e! Dar, pe de alta parte, pe mine nu m-ar incalzi nici daca ar juca corect, pentru mine finalul ar fi acelasi. Pentru ca chiar ar avea capacitatea sa joace corect si sa isi fac adwords de exemplu, si sa puna un cpc de 100$ si la revedere... Apare primul oricum... Eu sunt "la pere", nu am clienti, am inchis... Parerea mea e ca fiecare ar trebui sa faca ceea ce stie mai bine si el face bine search-ul... Lasa-i frate pe altii sa faca asigurari, lasa-i pe altii sa faca booking, etc ...

Foarte proasta gandirea cu "eu nu am afacere bazata pe online, nu ma afecteaza" ... Ba va afecteaza, pe toti, indirect... Nici eu nu am o afacere bazata pe benzina, dar ma afecteaza maxim pretul din ce in ce mai mare! Nu traim intr-o lume individuala, nu te poti descurca singur, nimeni nu e independent, nici macar la el in casa.

Google e de ceva vreme in postura "cainii latra, ursul merge" ... pierde procese, plateste amenzi, dar in continuare isi mentine linia si strategia. Pana la urma tot el castiga... Din pacate suntem parte a unei lumi monopolizate de G, totul facandu-se cu ajutorul nostru, exact la la auschwitz - lagarele au fost construite chiar de cei care urmau sa stea in ele, la fel si camerele de gazare... Singuri ne-am construit aceasta lume si acum suntem prizonierii prostiei noastre.

Ce e de facut? Mi-e teama ca eu nu am capacitatea de a "da o solutie"... Ma vad total legat de maini...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post

Foarte proasta gandirea cu "eu nu am afacere bazata pe online, nu ma afecteaza" ... Ba va afecteaza, pe toti, indirect... Nici eu nu am o afacere bazata pe benzina, dar ma afecteaza maxim pretul din ce in ce mai mare! Nu traim intr-o lume individuala, nu te poti descurca singur, nimeni nu e independent, nici macar la el in casa.

Google e de ceva vreme in postura "cainii latra, ursul merge" ... pierde procese, plateste amenzi, dar in continuare isi mentine linia si strategia. Pana la urma tot el castiga... Din pacate suntem parte a unei lumi monopolizate de G, totul facandu-se cu ajutorul nostru, exact la la auschwitz - lagarele au fost construite chiar de cei care urmau sa stea in ele, la fel si camerele de gazare... Singuri ne-am construit aceasta lume si acum suntem prizonierii prostiei noastre.

Ce e de facut? Mi-e teama ca eu nu am capacitatea de a "da o solutie"... Ma vad total legat de maini...
    Corect! exemplu perfect cu lagarele

Nu caut solutii, pentru ca nu exista. Solutii cauta site-urile care sufera cel mai mult din pricina lui Google. Romania e ferita, momentan, si oricum piata e atat de slaba, incat nu "tenteaza" pe nimeni o "bucata" din ea.

Daca cei care sunt "loviti" direct, gasesc solutii, o sa avem de unde invata, daca nu, e grav.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Si cine vrea sa vada ce inseamna monopol google sa incerce sa promoveze un site cu "cantece pentru copii"
    Primele 7 pozitii sunt ocupate de google, si din primele 20 de pozitii google (prin youtube) ocupa 16 doar 80%, daca transformi in vizite si conversii, asta inseamna cam 95% din piata, poate peste un an va ocupa toate primele 20 de pozitii.
    Eu pana acum cateva luni variam intre pozitiile 1-5, si aveam un trafic zilnic consistent, acum sunt pozita 4 daca ignoram google si mai primesc sub 1 % din vizitele de asta vara. Pe aceasta nisa nu sunt bani.
    Dar daca nisa va fi asigurari, si la cautarea "RCA ieftin" ar fi acelasi fenomen, sau la "cazare la mare"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  2. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00
  3. Google stie ce faci! Tu stii ce face Google?
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:21
  4. Cum Sa Faci Sa Fi Banat De Google
    De andypopa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st December 2005, 00:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii