S-a uitat cineva in sursa Google Analytics?Nu ca ar avea ei nevoie de SEO, insa...
Pt Google Chrome: view-source:www.google.ro/analytics/
Avem patru h1 si inca un h2 si trei h3continut extrem de putin pe prima pagina...
Ce parere aveti?
S-a uitat cineva in sursa Google Analytics?Nu ca ar avea ei nevoie de SEO, insa...
Pt Google Chrome: view-source:www.google.ro/analytics/
Avem patru h1 si inca un h2 si trei h3continut extrem de putin pe prima pagina...
Ce parere aveti?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
E la fel de important (adica spre 0 absolut) ca faptul ca google.com nu e XML valid.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
TrueCu toate ca am descoperit din greseala mai mult... voiam sa vad codul sliderului lor si mi-au sarit h1-urile in ochi
SAU
Nu conteaza asa mult sa respectam h1, h2, h3 sau cum a zis meetzah, codul valid sau alte sute de "reguli". Pana la urma cred ca cel mai important lucru important sunt backlinkurile relevante si continutul (mai putin, sunt exemple o multime de pagini gen blog cu doua paragrafe si alte sute de cuvinte din linkuri catre alte pagini si tot rankeaza bine).
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
La ei (Goagăl), evident ca 'nu se pune' .
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
in cazul site-urilor google este un semnal SEO care bate orice alt semnal, si poate face 50% din algoritm, sunt marcate in baza de date "proprietate google"
Restul nu mai conteaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)