Sunt de acord ca nu poti trece de filtre si nici nu poti concura cu 100mil de rezultate in 2 luni, solutia este sa te axezi pe cuvinte cheie mai putin competitive pana trece sandboxul (si pe msn)
Sunt de acord ca nu poti trece de filtre si nici nu poti concura cu 100mil de rezultate in 2 luni, solutia este sa te axezi pe cuvinte cheie mai putin competitive pana trece sandboxul (si pe msn)
Sint deacord cu afirmatia asta si tind sa cred ca e adevarata.Postat în original de Razvan Pop
E un fel de.."sa vedem ce ai matale pe site..dom`le..ca ce ai in spate vedem mai tarziu".
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cam asta zic si eu.
1 link natural pe luna, organic, inseamna aur, fata de 20 de link-uri fortate.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Doamne'ajuta cu asta; cine se bazeaza pe MSN?!??solutia este sa te axezi pe cuvinte..............si pe msn![]()
Asta inseamna ca o munca de un an (nu mai vb.de sute de link-uri directe, mai bune sau mai rele fie ele) nu se compara cu 12 link-uri "bune", si ca rezultatele vor fi mai bune pt.ultima varianta? hmm...1 link natural pe luna, organic, inseamna aur, fata de 20 de link-uri fortate.
@too_night: Da, in mare cam asta inseamna.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Inseamna ca am muncit an'...iurea adica, in ultima jum.de an?? N-am simtit deloc asta.Postat în original de Razvan Pop
Personal, ma indoiesc de asta (toma indoitorul - deocamdata, cel putin) pana nu vad un (contra)exemplu pe tema asta (vechime site si rezultatele "de rigoare"). Chiar sunt curios...
Am 600 de unici/zi din MSN, 90% din ei sun USA citizens, adsense ii iubeste.Doamne'ajuta cu asta; cine se bazeaza pe MSN?!??
M-am plasat pe prima pagina pentru cuvinte super competitive in doar 3 saptamani folosind optimizarile ce se faceau pentru G acum 1-2 ani.
MSN e supertare pentru site-urile cu target american aflat la inceput de drum, e primul search engine care te plaseaza bine in SERP, dupa aceea urmeaza yahoo si dupa mult timp G.
Pentru cei cu target romanesc MSN sucks, dar pentru romani sandboxul nu exista sau e foarte slab, asa ca va puteti axa pe G fara probleme.
My 2 cents
AM facut un studiu despre motoarele de cautare in 2006, insa doar pt US.
Pentru Romania nu exista nici un fel de raport sau studiu facut inca, nicaieri in lume, la nici o agentie.
Foarte util articolul, practic folosind overture si procentele din articol putem estima numarul de cautari pe G si pe MSN.
Pentru Romania banuiesc ca G conduce detasat in topul motoarelor de cautare.
As mai vrea sa stiu care sunt procentele estimative de clickrate pentru pozitiile in SERP?
PS: vezi ca la valoarea actiunilor ai pus spike-ul si la yahooCand am vazut ce valoare avea ma gandeam sa iau si eu vreo 10 actiuni la 27 USD si sa le dau cu 470 la urmatorul spike.
Ops .. rectific acumPostat în original de turbo
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)