Eu unul folosesc url.ro/categorie/ - ca si "folder" iar ca "fisierele" dintr-un folder url.ro/categorie/pagina.html .Am incercat si alte variante dar aceasta mi-a aratat cele mai multe rezultate pro.
Eu unul folosesc url.ro/categorie/ - ca si "folder" iar ca "fisierele" dintr-un folder url.ro/categorie/pagina.html .Am incercat si alte variante dar aceasta mi-a aratat cele mai multe rezultate pro.
URL-ul nu trebuie sa fie cat ma scurt, mai bine trebuie sa fie Seo friendly adica de ex. in loc de jocurionlinegratis.ro/category/field-3 sa fie jocurionlinegratis.ro/jocuri-cu-masini/cursa-bestiala. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic![]()
Daca te intereseaza structura de url recomandata de google: URL structure - Webmaster Tools Help
Eu as alege varianta scurta domeniu.tld/titlu-articol . Iar ca sa se indexeze frumos as pune breadcrums. Astfel o sa ai si cuvintele care le-ai fi putut pune in partea la care ai renuntat. Si o sa ai 2 - 3 linkuri pe rezultat in loc de unul singursi deci mai multe sanse ca utilizatorul sa dea click.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)