Are cineva idee, daca mi-a fost indexata o sectiune cu 700000 de pagini ce nu-mi sunt folositoare, in caz ca le voi dezindexa e posibil sa-mi afecteze site-ul sau alte pagini din site ?
Are cineva idee, daca mi-a fost indexata o sectiune cu 700000 de pagini ce nu-mi sunt folositoare, in caz ca le voi dezindexa e posibil sa-mi afecteze site-ul sau alte pagini din site ?
Nu are legatura cu vreo schimbare de algoritm. Iti spun asta pt ca am si eu vreo 3 siteuri in aceeasi situatie, dar nu de acum, de cateva luni bune. Intr-un fel, pt siteurile noi e ceva ce se intampla frecvent, dar majoritatea revin la loc sau pe pozitii chiar mai bune. Unele in schimb nu...
Ce e tare, e ca la mine acestea rancheaza foarte bine si chiar au trafic consistent pe long-tail-uri. Indezul refuza sa rancheze.
Poate a mai trecut cineva prina asta si poate are o solutie pt noi.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu, nu am probleme cu indexarea, sunt indexate 90+% din pagini. Siteul fiind slabut, trebuie sa ai rabdare pana se indexeaza. Vezi daca ai vreun plugin precum All in one seo pack sau Google XML sitemap, sa intri in setari si sa lasi sa fie indexate si introduse in sitemap si tagurile.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)