Personal nu vad care ar putea fi avantajele acestei schimbari.
Cum zicea cineva, link-urile sunt mai putin vizibile si sunt de parere ca o mare parte din utilizatori citesc descrierea inainte de a da click pe link ..
Personal nu vad care ar putea fi avantajele acestei schimbari.
Cum zicea cineva, link-urile sunt mai putin vizibile si sunt de parere ca o mare parte din utilizatori citesc descrierea inainte de a da click pe link ..
De cateva zile arata diferit (ca in imaginea atasata).
Noul design a aparut de cateva zile in toate browserele, si arata super bine. verificati maps de ex, e mult mai curat si simplu. MINIMALIST
Ce nu-mi place e meniul negru de sus.
Iar linkul sub titlu, creeaza impresia de "ingramadit". Cred ca o sa-l schimbe, sau nu![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
De cateva zile bune tot imi aparea bara de sus cu negru si credeam ca am modificat eu ceva la designul paginii , iar astazi am observat ca si pagina arata diferit inclusiv cea de cautare , mie nu imi place deloc noul mod de afisare. Legat de pozitionarea adresei sub titlu mi se pare foarte greoi ( poate o fi obisnuinta sa ne uitam pe ultimul rand ) de citit, interesant este ce anume i-a impins la astfel de modificari.
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
De asta am deschis acum catva timp acest topic, pentru ca mi se parea o idee proasta asa cum imi aparea atunci mie in Firefox linkul, cum spuneti si dvs, "inghesuit" intre titlu si text. Poate ca (cel putin uneori) este bine sa nu repari un lucru care nu este stricat doar de dragul schimbarii. Parerea mea, vorba unui clasic in viata. ;-)
Eu unul sunt foarte dezamagit de noul aspect. Pentru mine este foarte obositor, parca nu se mai intelege nimic atunci cand cauti, titlu peste url... bara de sus cu negru foarte obositoare meniul din stanga la fel. Daca ramane asa se pierde toata claritatea, nu se mai intelege nimic. Din punctul meu de vedere este cea mai proasta schimbare pe care a facut-o pana acum Google.
Obositor, amestecat, culori prost alese....
Se pare ca in Chrome linkul este pozitionat asa cum eram obisnuiti (dupa titlu si text). Testeaza...testeaza...nu stau pe loc...in ziua de azi, intr-o lume extrem de dinamica si "concurentiala", daca tu stai pe loc in timp ce ceilalti se misca, oricat de mare si de puternic esti, in scurt timp esti "mancat". Istoria mai veche sau mai recenta a aratat ca o singura decizie gresita iti poate fi fatala sau o decizie fericita te poate aduce pe culmi. Si asta uimitor de repede, putem spune ca "peste noapte"! E bine sa cunosti si sa interpretezi (aducand "la zi") invataturile trecutului> Nimic nu este nou sub soare, are doar alta infatisare. La fel, nimic nu este vechi...
Numai filozof nu eram, scuze! ;-)
Imi place cum arata noua interfata Google, chiar si bara de sus ce au marcat-o cu negru.
Mie imi da impresia a ceva simplu, curat, placut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)