1. Eu as alege advertoriale, pentru ca linkurile par mult mai naturale, mai ales pentru ca sunt pe o singura pagina si de obicei pagina respectiva are o relevanta foarte mare cu siteul despre care se scrie.
2. Totusi ar trebui sa incerci sa strangi cateva linkuri si de la siteuri relevante. Eventual ai putea face si un blog separat cu recenzii saltele, care te va ajuta in 3 way link exchange ( dar tot la fel, in advertoriale )
3. Eu as inscrie in mai multe. Conteaza si cate linkuri primesti pe langa directoare, ce vechime ai si daca ai deja niste linkuri de calitate. Cu cat creste vechimea si nr linkurilor, poti inscrie in mai multe.
4. Directoarele de articole ajuta mult. Continua cu asta
5. Fa si keyword research, vezi ce se cauta si incearca sa scrii articolele in directia asta. Dar vezi sa fie si folositoare, pentru ca poti creste conversia semnificativ.
6. PR e destul de irelevant. Eu as alege linkul din 10-12 in loc de unul singur.
Ai grija cu ancorele, sa le variezi destul de mult. Am vazut multe siteuri penalizate pentru ca au abuzat de ancore. Iti recomand ca in cateva advertoriale sa folosesti ancora de genul. Gasesti mai multe informatii <a>aici</a>. In acest fel Google considera ca ai linkuri naturale.

Răspunde cu citat