S-a mai marit putin bugetul. Am 250 de euro de investit. Care ar fi cea mai buna alegere in acest moment? Am in ce sa ii bag sau astept sa nu se supere Google ca sunt prea nou?![]()
S-a mai marit putin bugetul. Am 250 de euro de investit. Care ar fi cea mai buna alegere in acest moment? Am in ce sa ii bag sau astept sa nu se supere Google ca sunt prea nou?![]()
am pus intrebarea si la studii de caz, dar totusi o sa o postez si aici.
am cumparat domeniile saltele.info/net/org. ce credeti ca e mai bine sa fac cu ele pentru a le folosi cat mai eficient?
nu vreau sa par lipsit de respect...dar tu de ce le-ai cumparat? te-ai gandit la un magazin sau un site de informatii?
daca te-ai gandit la un site de informatii, nu vad nici un potential castig din aceasta nisa.
daca te-ai gandit la un magazin, atunci presupun ca ai luat in calcul toate costurile aferente. chiar daca e magazin online, tot ai nevoie de transport, oameni, salarii etc.... tre sa recunosc ca si eu cand am vrut sa imi cumpar o saltea noua m-am uitat pe site-urile de specialitate sa vad de preturi. dar cand am vazut ca pot gasi mai ieftin o saltea in auchan, am decis sa o iau de acolo. ce vreau sa zic, cred ca e concurenta mare si cred ca e nevoie si de cunostinte economice, nu doar de SEO.
in concluzie, da-ne mai multe informatii.
ok, mai multe informatii....
Am angajati, am showroom intr-un spatiu cu vad comercial urias pe aceasta nisa in bucuresti(ghencea), am masini de livrare. Doresc sa transform acest magazin virtual intr-un brand, deoarece lucrez cu cei mai mari producatori din domeniu(interni si externi), si comercializez la ora actuala cea mai variata gama de saltele din online-ul romanesc.
Activez in domeniul amenajarilor interioare de aprox. 7 ani.
foloseste saltele.net ptr magazin online. daca e bine conturat si se ocupa cineva de el serios, poti sa ataci fara probleme top 3 in google, dar nu cu cei 250e
Ti am raspuns si pe celalalt topic.
spune-mi te rog, bineinteles daca vrei sa imparti cu mine aceasta informatiecare ar fi un pret corect de investit, pentru a ajunge in top 3.
Multumesc,
nu exista pret corect. exista o suma care o vei investii intr-un magazin online ca si design si script, apoi seo initial + seo lunar de intretinere.
Valoriile sunt diferite iar rezultatele nu stiu daca le garanteaza cineva neaparat.
Poti cere oferte de pret si un eventual portofoliu, sunt destui colegi de forum care pot face traznai de gen.
Later edit: referitor la pretul corect, voiam sa intelegi ca nu se justifica sa platesti o suma de bani sa ajungi primul, ideea e sa platesti o suma pentru a ti se face structura initiala si sa platesti lunar pentru sustinerea pozitiei sau cresterea ei. Este teapa curenta a incepatorilor care cumpara siteuri in pozitii fruntase si pierd rapid pozitii importante in google dupa ce au platit, pentru ca nu va mai fi sustinut de vechiul proprietar.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 19th June 2011 la 21:43.
magazinul este gata. Am pus link-ul si la studiu de caz. www.expert-saltele.ro dar intr-adevar mai am de investit in imagine/design.
cu siteul acesta nu ai pretentii la top 3. Ma rog, daca vei investii masiv in linkuri externe, poate, dar este o operatiune tricky.
poti fi un pic mai explicit?
Momentan invat si sunt bine venite orice sfaturi. Din cauza design-ului sau de ce?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ce parere aveti de link-urile de aici?
linkuri.shopmania.biz
Care pachet e bun? sau e ok vreun pachet?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)