Daca am de exemplu un domeniu fplay si vreau sa fac pe el un site de filme online cam ce cuvinte cheie si meta tag-uri trebuie sa pun? Pagina trebuie sa contina mult text ca sa fie indexata mai bine in google?
Daca am de exemplu un domeniu fplay si vreau sa fac pe el un site de filme online cam ce cuvinte cheie si meta tag-uri trebuie sa pun? Pagina trebuie sa contina mult text ca sa fie indexata mai bine in google?
mie mise pare normal sa te axezi pe cuvintele cheie '' filme online , filme online subtitrate , filme subtitrate , filne noi , filme 2011 , filme gratis , filme online gratis , de aici iti poti selecta cateva cuvinte cheie sau le poti folosi pe toate de ex inscri siteul in 1000 de directoare pentru fiecare 100 de directoare sa folosesti cate un cuvant cheie sau cand faci schimb de linkuri e bine ca sa foloseste un sistem rotativ de cuvinte cheie dar va trebui sa muncesti foarte mult daca vrei sa reusesti cu acest site al tau pentru ca sunt foarte multe siteuri de acest gen , oricum bafta![]()
Si cu partea cu textul pe site,ca mi-a spus cineva ca trebuie sa existe si mult text pe site ca sa fie indexat mai bine,pt ca google nu prea vede prin video.
cand spui "text" cred ca te referi la descrierea filmelor , dupa parerea mea ar trebui sa postezi cate 4-5 filme pe zi , sa incerci sa le faci descrierea cat mai originala , acuma din punct de vedere seo mai conteaza si alti factori dar nu prea stiu eu sa iti spun
aha ,deci in principiu descrierea sa fie buna.Multumesc Frumos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)