Nu vazusem ca se rezolvase problema ta, si am apucat sa ma uit aici : Site Explorer Results - Summary - BETA - Majestic SEO si din ce imi dau seama nu pare o campanie de link building facuta foarte ok , dar din fericire ai avut rezultate![]()
Codeinwp.com - Wordpress experts
Stie cineva de ce ar dauna tagurile? Genereaza content duplicat sau ce?
Da, genereaza content duplicat.Si nu tag-urile dauneaza in general ci folosirea lor in exces sau necorespunzator.Adica daca tu ai deja o pagina in care ai cartuse hp de exemplu, tagurile cartuse, sau cartuse hp, sau tag cu numele cartusului ( tu avand deja o pagina a produsului ) inseamna din punct de vedere logic duplicate content.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Am incercat sa vad si eu daca este din cauza tag-urilor. Sa speram Alex, ca teoria ta merge si pe site-ul meu.
Am realizat acest lucru deoarece din saptamana in saptamana primesc o penalizare de 1 2 zile maxim. Suna ciudat dar asa este.
Si eu am avut probleme cu tag-urile (cam prin iarna) care imi dadeau continut duplicat pe un blog. Nu le-am eliminat pe toate, insa majoritatea le-am sters. Dupa aceea traficul mi-a revenit.
Iar despre achizitionarea de linkuri, as dori sa atrag atentia doritorilor de "linkuri peste noapte" (sper sa nu se supere nimeni de aceasta formulare) ca Google poate interpreta ca spam primirea unor linkuri. Atentie unde este pozitionat linkul. Stiu cazuri cand cineva a primit cateva mii de linkuri deodata pentru un site relativ nou. Google a interpretat ca spam, iar site-ul a fost penalizat. Noroc ca respectivii au descoperit ce a cauzat aceasta penalizare (mergand pe fir, invers), iar dupa scoaterea acelui singur link (dar care daduse vreo 5000 de pagini cu link, brusc), siteul a revenit.
Iar eu am patit asa ceva cand am modificat un keyword. Dupa 3 zile am revenit pe keywordul initial, iar dupa o saptamana am revenit pe pozitiile din Google.
eu inca folosesc tag-urile si sunt foarte bune atata timp cat nu fac exces , cred ca e bine sa ai doua sau trei tag-uri descriptive , oricum e bine ca in cazul tau ai descoperit ca ele erau cauza ..
In cazul asta, problema o reprezentau tag-urile tale, nu tag-urile in general. Am scris un articol despre paginile pentru tag-uri si mitul asta legat de continutul duplicat. Uite niste cifre si mai concrete:
pentru un site, din 65.864 vizite pe un site, 7203 vizite au avut ca landing page de pe google pagini pentru tag-uri. Ce parere ai de asta? Mai bine de 10%. Problema nu o reprezinta tag-urile, ci faptul ca tag-urile pe care le aveai tu @Razvan strigau "spaaaam" si Google le-a auzitSerios.. Uite de cate ori foloseai "Canon"... Paginile pentru tag-uri sunt utile si de multe ori sunt mai bine optimizate pentru cautarea cu numele tag-ului respectiv, decat un articol anume, pentru ca pe pagina cu tag-ul respectiv, ai tag-ul in titlu, in url, probabil de cateva ori si in numele postarilor, in excerpt-urile postarilor... Dar in schimb daca ai 100 de tag-uri de genul: keyword1, keyword2, keyword3... keyword 100, fii sigur ca vei fi penalizat pt asta
Oricum, foarte bine ca s-a rezolvat problema
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)