Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Penalizare Google doar pe index

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Alex, ti-am trimis PM, dar mai greu cu berea ......oricum mersi.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Ma bucur sa aud asta

Poti sa-mi trimiti niste bere prin PM

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Madison Vezi Post
    Felicitari pentru readucerea site-ului in top + gj @Alex Dumitru.
    Am o intrebare legata de taguri, daca se poate. Nu am urmarit de la inceput topicul tau si as vrea sa stiu cum aratau tagurile tale. Daca ai un print screen sau imi poti explica, mi-ar fi de mare ajutor. Lucrez la un site care are o gramada de taguri si mi-a trecut prin cap sa le scot, numai ca aduc vizitatori (unele taguri sunt chiar mai bine indexate decat paginile pe acelasi subiect). Mai stiu si pozitia google vis-a-vis de paginile auto-generate (Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that don't add much value for users coming from search engines), teoretic trebuie sa le "omor" dar momentan ezit.
    Ti-as fi recunoscator pentru un sfat. Nu ti-am dat PM ca poate sunt si altii in aceeasi situatie, mai ales acum cand mutarea ta s-a dovedit castigatoare.
    Uite asa aratau tagurile

Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu vazusem ca se rezolvase problema ta, si am apucat sa ma uit aici : Site Explorer Results - Summary - BETA - Majestic SEO si din ce imi dau seama nu pare o campanie de link building facuta foarte ok , dar din fericire ai avut rezultate
    Codeinwp.com - Wordpress experts

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Stie cineva de ce ar dauna tagurile? Genereaza content duplicat sau ce?

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Stie cineva de ce ar dauna tagurile? Genereaza content duplicat sau ce?
    Da, genereaza content duplicat.Si nu tag-urile dauneaza in general ci folosirea lor in exces sau necorespunzator.Adica daca tu ai deja o pagina in care ai cartuse hp de exemplu, tagurile cartuse, sau cartuse hp, sau tag cu numele cartusului ( tu avand deja o pagina a produsului ) inseamna din punct de vedere logic duplicate content.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Am incercat sa vad si eu daca este din cauza tag-urilor. Sa speram Alex, ca teoria ta merge si pe site-ul meu.
    Am realizat acest lucru deoarece din saptamana in saptamana primesc o penalizare de 1 2 zile maxim. Suna ciudat dar asa este.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Si eu am avut probleme cu tag-urile (cam prin iarna) care imi dadeau continut duplicat pe un blog. Nu le-am eliminat pe toate, insa majoritatea le-am sters. Dupa aceea traficul mi-a revenit.

Iar despre achizitionarea de linkuri, as dori sa atrag atentia doritorilor de "linkuri peste noapte" (sper sa nu se supere nimeni de aceasta formulare) ca Google poate interpreta ca spam primirea unor linkuri. Atentie unde este pozitionat linkul. Stiu cazuri cand cineva a primit cateva mii de linkuri deodata pentru un site relativ nou. Google a interpretat ca spam, iar site-ul a fost penalizat. Noroc ca respectivii au descoperit ce a cauzat aceasta penalizare (mergand pe fir, invers), iar dupa scoaterea acelui singur link (dar care daduse vreo 5000 de pagini cu link, brusc), siteul a revenit.

Iar eu am patit asa ceva cand am modificat un keyword. Dupa 3 zile am revenit pe keywordul initial, iar dupa o saptamana am revenit pe pozitiile din Google.

Heavenz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

eu inca folosesc tag-urile si sunt foarte bune atata timp cat nu fac exces , cred ca e bine sa ai doua sau trei tag-uri descriptive , oricum e bine ca in cazul tau ai descoperit ca ele erau cauza ..

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

In cazul asta, problema o reprezentau tag-urile tale, nu tag-urile in general. Am scris un articol despre paginile pentru tag-uri si mitul asta legat de continutul duplicat. Uite niste cifre si mai concrete:

pentru un site, din 65.864 vizite pe un site, 7203 vizite au avut ca landing page de pe google pagini pentru tag-uri. Ce parere ai de asta? Mai bine de 10%. Problema nu o reprezinta tag-urile, ci faptul ca tag-urile pe care le aveai tu @Razvan strigau "spaaaam" si Google le-a auzit Serios.. Uite de cate ori foloseai "Canon"... Paginile pentru tag-uri sunt utile si de multe ori sunt mai bine optimizate pentru cautarea cu numele tag-ului respectiv, decat un articol anume, pentru ca pe pagina cu tag-ul respectiv, ai tag-ul in titlu, in url, probabil de cateva ori si in numele postarilor, in excerpt-urile postarilor... Dar in schimb daca ai 100 de tag-uri de genul: keyword1, keyword2, keyword3... keyword 100, fii sigur ca vei fi penalizat pt asta

Oricum, foarte bine ca s-a rezolvat problema
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. google index`are pagini
    De Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th December 2010, 22:11
  2. CPanel-Index Manager E bine sa pun No index?
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2008, 20:17
  3. siteuri banate de google disparute din index google
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st May 2008, 17:25
  4. remove from google index
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 00:10
  5. Google index position
    De pdaniel în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 21:40

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare