va multumesc de raspunsuri
de asemenea mai am o intrebare legata de faptul ca google nu indexeaza . E vorba despre artfoto.cristianphotos.ro nu inteleg de ce nu indexeaza categoriile?
va multumesc de raspunsuri
de asemenea mai am o intrebare legata de faptul ca google nu indexeaza . E vorba despre artfoto.cristianphotos.ro nu inteleg de ce nu indexeaza categoriile?
incearca sa aplici si aici ce au zis oamenii mai sus ca au zis bine![]()
m-am gandit sa nu mai deschid alt topic ...
as dori sa analizam doua forumuri cu titluri de posturi identice iar posturile care le contin sunt diferite; e vorba despre www.foto-magazin.ro - View topic - Fotografia ca sursa de venit si Forum nikonisti.ro • Vezi subiect - Fotografia ca sursa de venit primul a fost postat pe nikonisti. Ok daca dam o cautare cu google "fotografia ca sursa de venit" vom vedea ca fotomagazin apare primul sau printre primele iar nikonisti deloc. Ambele posturi au avut si au succes destul de mare.
intrebarea este de ce nikonisti nu apare in google dupa cautarea titlului postului?
acest lucru poate fi cauzat din 2 motive:
1. Ori ai o penalizare iar aceasta poate fi remediata prin adaugarea de continut unic si backlink.uri cat mai bune.
2. Plagiat / Copiat / sau ai prea putine cuvinte in articol
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)