Vezi Rezultate Sondaj: Linkurile nofollow lasa sa treaca PR / trust / anchor text ?

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da, linkurile nofollow lasa sa treaca PR / trust / anchor text.

8 32,00%
  • Nu, linkurile nofollow nu lasa sa treaca PR / trust / anchor text.

17 68,00%
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Linkurile nofollow inutile ?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu sunt inutile, mai puțin dar ajută, valoarea lor e însă percepută diferit în funcție de competiție și alți factori.
    În opinia mea nofollow e folosit de diferite platforme, webmasteri nu atât pentru a preveni spamul sau pentru că ajută foarte mult webmasterii cât pentru faptul că dacă folosești linkuri dofollow către sute de siteuri riști o penalizare în SERPs. Posibil să fii automat catalogat ca și fermă de linkuri.

Pagerankul nu trece, "trustul" ... discutabil dar ceva autoritate pasează, mi se pare mai complex aici, ancora trece.
    Ultima modificare făcută de 100R; 2nd December 2010 la 01:03.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Doar de pe urma analizei unor siteuri am ajuns la concluzia că ajută chiar binișor, chiar te pot poziționa pe prima pagină pentru termeni destul de competitivi. Testul meu nu mi-a reușit, în sensul că pentru mine n-a mers prea bine, nu am câștigat poziții, dar alții au câștigat vizibil în Google iar dacă te uiți la profilul backlinkurilor cele mai multe sunt nofollow. Aș putea spune că și spamul ajută, dar nu din experiența proprie, doar din ce am văzut la alte siteuri.

Bine, atâta timp cât mie nu-mi reușește o să îmi rezerv dreptul să am totuși ceva dubii, poate alt factor mai e implicat la mijloc, rămâne să cercetez.
    Ultima modificare făcută de 100R; 17th December 2010 la 18:20.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    în sensul că pentru mine n-a mers prea bine, nu am câștigat poziții, dar alții au câștigat vizibil în Google iar dacă te uiți la profilul backlinkurilor cele mai multe sunt nofollow.
    Nu mi se pare ok concluzia asta. Daca printre putinele linkuri no follow se strecoara cateva linkuri puternice do follow? In momentul cand tu faci experimentul stii exact ce linkuri ai, in momentul cand te uiti la competitie nici nu poti avea garantia ca alea sunt toate linkurile care le au.
    Pe Seomoz dureaza ceva timp pana se indexeaza toate linkurile, probabil si pe yahoo... intotdeauna vezi rezultate in urma, o situatie din trecut.

Revenind la subiect: intrebarea este prea dificila pentru mine. In ceea ce priveste SM ultimele speculatii sustin ca si linkurile no follow conteaza ( nu doar ca indicator de activitate/popularitate ), in afara SM nu am citit nimic concret ( experimente pe nise cat de cat competitive, cele pe cuvinte care nu exista nu mi se par relevante ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

E adevărat, chiar toate nu le poți descoperii, doar că presupun că Yahoo Site Explorer afișează backlinkurile de pe siteurile mai valoroase primele.
    OpenSiteExplorer le afișează și el după estimarea proprie a autorității paginii.

Iar dacă primele sunt nofollow, putem oare presupune că ele pot influența mai mult poziția decât un backlink dofollow de pe un site mai slab? Aici nu realizez cum stă treaba pentru că eu am combinat și, și în perioda când am observat mișcări pozitive.

Testul meu era prin redirect 301, nu direct pe site, poate și de asta nu am observat rezultatele așteptate.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Forumurile dofollow inutile ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th May 2010, 21:35
  2. Nofollow pentru toate linkurile outbound ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 21st October 2009, 21:24
  3. cum gasim linkurile rel="nofollow" ?
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st January 2007, 01:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •