Salutare sunt curios de cv daca stie careva ...... exemplu caut pe google : cuvantul exemplu ........ imi apar rezultatele etc ......... cand dau click pe site`ul exemplu.com ........... sub ce link acceseaza google intrarea pe site ?
Salutare sunt curios de cv daca stie careva ...... exemplu caut pe google : cuvantul exemplu ........ imi apar rezultatele etc ......... cand dau click pe site`ul exemplu.com ........... sub ce link acceseaza google intrarea pe site ?
Man, cred ca ar fi bine sa recitesti ce ai scris mai sus, sa renunti la "...." si sa adaugi in loc cuvinte, pentru ca eu unul nu am inteles nimic
Sub forma asta:
google.ro/url?sa=t&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CDEQFjAB&url=h ttp%3A%2F%2Fwww. domeniu. tld%2F&rct=j&q=cuvantcautat&ei=PwQNTdT0EsfLswa1mInmDA&usg=AFQjCNH8v5mJi5aEZRj t0lntNyy-ty-e6Q&sig2=fosL2-KB2aSAvNqk_8zOSw&cad=rja
Multumesc.
Hello!
Nu te gandi ca poti face un auto refresh (1 / 1 sec) cu Opera la link-ul ala si sa pacelesti Google ca ai foarte multe accesari.
Sau poate ma insel, insa nu-mi dau seama cum altfel te-ar ajuta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)