Salutare sunt curios de cv daca stie careva ...... exemplu caut pe google : cuvantul exemplu ........ imi apar rezultatele etc ......... cand dau click pe site`ul exemplu.com ........... sub ce link acceseaza google intrarea pe site ?
Salutare sunt curios de cv daca stie careva ...... exemplu caut pe google : cuvantul exemplu ........ imi apar rezultatele etc ......... cand dau click pe site`ul exemplu.com ........... sub ce link acceseaza google intrarea pe site ?
Man, cred ca ar fi bine sa recitesti ce ai scris mai sus, sa renunti la "...." si sa adaugi in loc cuvinte, pentru ca eu unul nu am inteles nimic![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Sub forma asta:
google.ro/url?sa=t&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CDEQFjAB&url=h ttp%3A%2F%2Fwww. domeniu. tld%2F&rct=j&q=cuvantcautat&ei=PwQNTdT0EsfLswa1mInmDA&usg=AFQjCNH8v5mJi5aEZRj t0lntNyy-ty-e6Q&sig2=fosL2-KB2aSAvNqk_8zOSw&cad=rja
Multumesc.
Hello!
Nu te gandi ca poti face un auto refresh (1 / 1 sec) cu Opera la link-ul ala si sa pacelesti Google ca ai foarte multe accesari.
Sau poate ma insel, insa nu-mi dau seama cum altfel te-ar ajuta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)