Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Migrare de pe BlogSpot pe domeniu propiu

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

Am gasit in sfarsit, multumesc! Deci mai intai trebuie sa achizitionez domeniul .ro, apoi sa-l introduc la ad off-site. Sa inteleg ca e serviciu free, ca nu vad nicaieri nimic legat de bani (decat la premium)?
    Fiind (mai) nou, ca activitate, pe forum, intreb si aici, desi am citit conditiile de utilizare ale forumului, daca sunt sacaitoare aceste intrebari si daca (nu) este mai bine sa le adresez prin mesaj privat?...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Serviciul este gratuit, nu mi-a cerut nimeni nici un ban pe asta si functioneaza impecabil, adica n-am avut probleme niciodata.
    Dupa ce achizitionezi domeniul, il adaugi acolo si o sa iti apara o casuta care iti spune ce NS-uri trebuie sa pui la ROTLD. Cel mai probabil vor fi aceleasi pe care le-am scris in postul anterior.

Si nu cred ca deranjeaza pe nimeni intrebarile, de ce-ar deranja
    Trust, but verify.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

Ok. Am achizitionat domeniul, m-am jucat un pic cu setarile amintite mai sus, am asteptat mai mult de o ora si primesc acelasi mesaj pe blogger:

"Nu a putut fi confirmată autoritatea dvs. pentru acest domeniu. Eroarea 12.
    Pe site-ul web al registrului dvs. de domenii, găsiți setările pentru Sistemul denumirilor de domenii (DNS) și introduceți următorii doi parametrii CNAME:
    Câmpul Nume, Etichetă sau Gazdă Câmpul Destinație, Direcție sau Direcționează către
    www ghs.google.com
    pcjr2rircqer gv-2daxq6gfsh5xpx.dv.googlehosted.com
    Consultați instrucțiunile detaliate despre furnizarea parametrilor CNAME pentru diferite registre sau consultați setul complet de instrucțiuni pentru setări pentru mai multe detalii. Dacă întâmpinați dificultăți la introducerea celui de-al doilea CNAME în dv.googlehosted.com, puteți în schimb să confirmați calitatea de proprietar al acestui domeniu cu o înregistrare TXT prin intermediul instrumentelor Google pentru webmasteri aici.
    Dacă furnizorul dvs. de domeniu acceptă, descărcați fișierul de setări DNS."

Eu am introdus la CName numai "www ghs.google.com". Trebuie sa adaug si "pcjr2rircqer gv-2daxq6gfsh5xpx.dv.googlehosted.com"?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

in blogger acolo, pune domeniul CU www.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

cu www am pus. am mai gasit undeva ca insiruirea aia lunga "pcjr2rircqer gv-2daxq6gfsh5xpx.dv.googlehosted.com" se pune la Add new txt in godaddy. am pus si asta si mai astept vreo ora sa vad ce se intampla.

later edit: cu toate ca ei spun ca poate dura si o zi. oricum nu ma grabesc.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    27

Implicit

nu merge si gata
    acelasi mesaj in blogger: "Nu a putut fi confirmată autoritatea dvs. pentru acest domeniu. Eroarea 12."

GoDaddy.com

instructiunile primite acolo spun asa:

"Log in to your account at Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - GoDaddy.com.
    Open the Domains tab and select My Domain Names. You'll be directed to the Domain Manager page.
    Click the domain that you'd like to use with your blog.
    Click the Total DNS Control And MX Records link at the bottom of the section entitled Total DNS.
    Click Add New CNAME Record in the box labelled CNAMES (aliases). If you've already created a CNAME record for your blog's address, click the pencil icon next to the existing CNAME record.
    For the Name, enter only the subdomain of the address you want to use for your blog. For example, if you picked www.mydomain.com as your address, enter www here.
    Enter ghs.google.com as the Host Name. Specify a TTL or use the default setting of 1 hour.
    Click OK.
    Click Add New CNAME Record again in the box labelled CNAMES (aliases).
    For the Name, enter the short security token.
    Enter the long security token as the Host Name. Specify a TTL or use the default setting of 1 hour.
    Click OK, and then click OK again."

in primul rand, la mine, in godaddy, nu apare niciun total DNS sau ce mai spun ei sus si nici un domeniu, eu introducand Cname-ul in DNS manager. cat priveste continuarea cu security token, habar n-am ce este.
    m-am impiedicat rau.

Later edit: gata am rezolvat! multumesc pentru ajutor!
    Ultima modificare făcută de haiduc; 23rd July 2013 la 13:35.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. server propiu ip dinamic
    De terminator în forumul Hosting
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th May 2009, 01:31
  2. Migrare de pe shared pe dedicat
    De CornelB în forumul Hosting
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 30th January 2009, 21:49
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 23:27
  4. Blogspot Down
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th July 2006, 21:40
  5. Blogspot
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th June 2006, 15:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.