Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 37

Subiect: update de pr?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Mie deja mi se pare stereotip sa tot repete cineva: PR-ul nu conteaza, PR-ul nu conteaza... Pentru unii conteaza si cu asta basta. Threadul asta e pentru ei, nu? Si mie mi se pare o prostie Pr-ul si sa te preocupe atata valoarea lui (atata timp cat nu sunt interesat sa am un PR mare ca sa vand linkuri tocmai celor care-l apreciaza). Insa sincer mi se pare o prostie si mai mare ca la fiecare intrebare din acest thread de genul: "Cand va fi Pr-update?" sa vina altii care sa spuna: "Ce conteaza?", "Pr-ul e o prostie", "Eu nu dau 2 bani pe PR", samd.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    41
    Posturi
    282
    Putere Rep
    30

Implicit

Cristi Ursut ai perfecta dreptate.
    Cand se vand link-uri unul din aspecte care se iau in considerare este valoarea PR-ului

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Mie deja mi se pare stereotip sa tot repete cineva: PR-ul nu conteaza, PR-ul nu conteaza... Pentru unii conteaza si cu asta basta. Threadul asta e pentru ei, nu? Si mie mi se pare o prostie Pr-ul si sa te preocupe atata valoarea lui (atata timp cat nu sunt interesat sa am un PR mare ca sa vand linkuri tocmai celor care-l apreciaza). Insa sincer mi se pare o prostie si mai mare ca la fiecare intrebare din acest thread de genul: "Cand va fi Pr-update?" sa vina altii care sa spuna: "Ce conteaza?", "Pr-ul e o prostie", "Eu nu dau 2 bani pe PR", samd.
    Nu ma pricep eu la SEO, dar cred ca PR conteaza.

Eu vad pr, ca un instrument de masurare a autoritatii unui site. E ca in viata de zi cu zi, apari pe net, stai 3 luni, sa te prezinti si in timp, google te tot intreaba "cine esti ?". Esti prieten cu pr6-8, sau ai doar amici de pr0-1 ?
    Poate suna ciudat, dar asta e logica mea. Asa ca ma intereseaza tot timpul pr-ul. Cand dezvolt un proiect, pr-ul e ultimul aspect de rezolvat din lista, dar nu inseamna ca nu e important.
    Si banuiesc ca se tine cont la pr, pentru vanzarea de articole, stiri, linkuri, banere....

Tot ce e peste pr 8, eu cred ca nu este altgorim, cred sincer ca se da manual
    Nu cod valid, nu reguli, nimic, pur si simplu autoritatea ofera acel pr 8+. Iar daca pr-ul ar fi pe baza de vre-un altgoritm, atunci majoritatea site-urilor de pe 8+ ar avea 0-1 maxim.

Iar daca cineva sta sa faca asta, inseamna ca acel pr conteaza.

Cat pentru seo, un pr 8 mi-a urcat un site 12 locuri. Bine, dupa pagina 3 pe pagina 2, banuiesc ca de pe pagina 2 la 1, nu mai urca 12 pozitii ci mult mai putine. Dar cred ca acel pr a contat.

Poate gresesc, dar eu consider ca toata "logica" google e defapt aceasi logica dupa care traim zi de zi. Fie ea "logica" de seo, sau pr .
    Nr de backlinks = cat de cunoscut esti, cate persoane te recomanda sau te apreciaza
    Calitatea backlinks = ce fel de persoane te recomanda.
    Pr = cine esti = pe cine cunosti

Ps. sper sa nu-mi iau penalizare iara
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th November 2010 la 23:38.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Man, fara suparare dar ai vb mult si prost... Iar in legatura cu cresterea aia de 12 pozitii de pe pagina 3 pe 2, conteaza mult de nisa si de concurenta. Pe o nisa slaba, poti creste 3 pagini, nu 12 pozitii cu un link pe acest thread...
    PR-ul te ajuta sa faci PR si cam atat. In SHERP e cu totul si cu totul alta treaba. Acea crestere o faceai si daca siteul respectiv avea pr 0. Iti arat sute de siteuri cu pr infim care rankeaza excelent, in fata siteurilor cu pr 4, 5, 6.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@attagency, ce zici tu nu este gresit. Problema se pune intre PR-ul afisat (cel care e updatat o data la cine stie cate luni si tot asa ramane) si un PR real care se modifica in fiecare zi in functie de cum evolueaza linkurile catre site-ul tau (si alti indici care mai sunt pentru stabilirea lui).

Diferenta dintre acest PR afisat si PR-ul real poate fi enorma. Uneori, pentru a te opri sa vinzi linkuri, tu poti sa pierzi de tot Pr-ul afisat, dar asta nu inseamna ca site-ul tau nu mai da in continuare acelasi link juice (sau cine stie...cum se comporta penalizarea).

De asta se spune ca Pr-ul e irelevant. N-as vrea acuma sa se duca si threadul asta spre o discutie despre PR si importanta lui. Tocmai de asta am intervenit prin postul meu anterior. Sa ramana aici doar aia care chiar sunt interesati de PR si PR Update...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Man, fara suparare dar ai vb mult si prost... Iar in legatura cu cresterea aia de 12 pozitii de pe pagina 3 pe 2, conteaza mult de nisa si de concurenta. Pe o nisa slaba, poti creste 3 pagini, nu 12 pozitii cu un link pe acest thread...
    PR-ul te ajuta sa faci PR si cam atat. In SHERP e cu totul si cu totul alta treaba. Acea crestere o faceai si daca siteul respectiv avea pr 0. Iti arat sute de siteuri cu pr infim care rankeaza excelent, in fata siteurilor cu pr 4, 5, 6.
    nisa e web design

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    @attagency, ce zici tu nu este gresit. Problema se pune intre PR-ul afisat (cel care e updatat o data la cine stie cate luni si tot asa ramane) si un PR real care se modifica in fiecare zi in functie de cum evolueaza linkurile catre site-ul tau (si alti indici care mai sunt pentru stabilirea lui).

Diferenta dintre acest PR afisat si PR-ul real poate fi enorma. Uneori, pentru a te opri sa vinzi linkuri, tu poti sa pierzi de tot Pr-ul afisat, dar asta nu inseamna ca site-ul tau nu mai da in continuare acelasi link juice (sau cine stie...cum se comporta penalizarea).

De asta se spune ca Pr-ul e irelevant. N-as vrea acuma sa se duca si threadul asta spre o discutie despre PR si importanta lui. Tocmai de asta am intervenit prin postul meu anterior. Sa ramana aici doar aia care chiar sunt interesati de PR si PR Update...
    Ok, nu trebuia sa ma bag.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Ok, nu trebuia sa ma bag.
    Ne bucuram cu totii ca ti-ai recunoscut greseala.
    Sa fii multumit daca scapi doar cu statul la colt pe coji de nuca.

Daca ai citesti mai mult prin acest forum ai sa observi ca doar aparitia cuvantul PR intr-un topic duce imediat la discutii dure despre (in)utilitatea PR-ului.
    Acum se discuta despre, citez, "update de pr?".
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 6th November 2010 la 00:20.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Ne bucuram cu totii ca ti-ai recunoscut greseala.
    Sa fii multumit daca scapi doar cu statul la colt pe coji de nuca.

Daca ai citesti mai mult prin acest forum ai sa observi ca doar aparitia cuvantul PR intr-un topic duce imediat la discutii dure despre (in)utilitatea PR-ului.
    Acum se discutat despre, citez, "update de pr?".

Exact din acest motiv, am vrut sa-mi spun parerea despre pr. eu il consider destul de important, dar nu am experienta celorlalti membrii. Eu stiu clar, pr 8 imi da sut de cateva pozitii bune, iar daca in acelasi timp imi si creste pr, astfel incat sa dau suturi la randul meu, e si mai bine.

Acum ma intorc la cojile de nuca, ca pentru miez nu sunt bani

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post

Exact din acest motiv, am vrut sa-mi spun parerea despre pr. eu il consider destul de important, dar nu am experienta celorlalti membrii. Eu stiu clar, pr 8 imi da sut de cateva pozitii bune, iar daca in acelasi timp imi si creste pr, astfel incat sa dau suturi la randul meu, e si mai bine.
    E mai bine sa nu ai experienta celorlalti membri.
    Cel putin a acelora care nu au link de pe un site cu PR mare.
    Stiu ce spui si sunt de acord referitor la saltul pe care ti-l poate furniza un site cu PR mare, chiar daca o pozitionare in pagina 2 (pagina unde sunt mai mult sperante) nu poate fi considerata o adevarata ipostaza de business, oricat de concurentiala ar fi nisa.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Haideti sa clasificam siteurile astfel:

1. Siteuri Puternice cu PR mare
    2. Siteuri Puternice cu PR mic sau inexistent
    3. Siteuri Slabe cu PR mare
    4. Siteuri Slabe cu PR mic sau inexistent

Da, o sa fiti surprinsi dar exista siteuri puternice, cu de mii de pagini indexate, ce rankeaza in top 3 dupa keyworduri foarte valoroase, siteuri cu trafic de peste 5-10k unici/zi, dar care au pr 1, 2, 3 sau chiar 0. La fel cum exista si siteuri cu pr 6 sau 7 care nu apar nicaieri in SHERP, sau care nu au niciun link catre ele sau vreo pagina indexata (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).

Cresterea in urma unui link cu pr mare cum spuneti voi nu se datoreaza pr-ului, ci faptului ca acel site este si unul puternic in acelasi timp, deci site de tipul 1. Aceeasi crestere ati fi observat-o si in urma unui link de pe un site de tipul 2, site puternic dar care nu are pr. In schimb, un link de pe un site de tipul 3 nu ar fi ajutat cu nimic, decat cu o crestere de pr la urmatorul update si atat. Schimbari in SHERP 0, trafic 0.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PR Update
    De Tudi în forumul Google
    Răspunsuri: 64
    Ultimul Post: 19th January 2008, 10:17
  2. Alt update?
    De Ioan Margineanu în forumul Google
    Răspunsuri: 53
    Ultimul Post: 15th May 2007, 23:57
  3. Update Bl
    De Dan55 în forumul Google
    Răspunsuri: 22