Nu ma pricep eu la SEO, dar cred ca PR conteaza.
Eu vad pr, ca un instrument de masurare a autoritatii unui site. E ca in viata de zi cu zi, apari pe net, stai 3 luni, sa te prezinti si in timp, google te tot intreaba "cine esti ?". Esti prieten cu pr6-8, sau ai doar amici de pr0-1 ?
Poate suna ciudat, dar asta e logica mea. Asa ca ma intereseaza tot timpul pr-ul. Cand dezvolt un proiect, pr-ul e ultimul aspect de rezolvat din lista, dar nu inseamna ca nu e important.
Si banuiesc ca se tine cont la pr, pentru vanzarea de articole, stiri, linkuri, banere....
Tot ce e peste pr 8, eu cred ca nu este altgorim, cred sincer ca se da manual
Nu cod valid, nu reguli, nimic, pur si simplu autoritatea ofera acel pr 8+. Iar daca pr-ul ar fi pe baza de vre-un altgoritm, atunci majoritatea site-urilor de pe 8+ ar avea 0-1 maxim.
Iar daca cineva sta sa faca asta, inseamna ca acel pr conteaza.
Cat pentru seo, un pr 8 mi-a urcat un site 12 locuri. Bine, dupa pagina 3 pe pagina 2, banuiesc ca de pe pagina 2 la 1, nu mai urca 12 pozitii ci mult mai putine. Dar cred ca acel pr a contat.
Poate gresesc, dar eu consider ca toata "logica" google e defapt aceasi logica dupa care traim zi de zi. Fie ea "logica" de seo, sau pr .
Nr de backlinks = cat de cunoscut esti, cate persoane te recomanda sau te apreciaza
Calitatea backlinks = ce fel de persoane te recomanda.
Pr = cine esti = pe cine cunosti
Ps. sper sa nu-mi iau penalizare iara![]()

Răspunde cu citat