Dupa aproape o luna pot spune ca toate site-urile si-au revenit complet, fara nici o interventie din partea mea.
Dupa aproape o luna pot spune ca toate site-urile si-au revenit complet, fara nici o interventie din partea mea.
Ok nu stiu daca cineva a patit pana la urma asa ceva
O penalizare totala a unui domeniu si scoaterea lui totala din SERP asa cum se proceda pana prin 2006 - 2007
@Fium tu spui ca a fost o scadere a traficului dar in nici un caz de o excludere din SERP
A patit cineva ceva de genul asta ultimele 3 saptamani? Se pare ca Google a revenit la astfel de practici in cazul siturilor ce au in componenta continut adult.
Eu mi-am furat-o in cazul unui site care din anumite motive avea toate linkurile redirectate pe 302 catre un site cu continut oarecum adult ( de videochat ) Chiar daca eroarea a fost reparata penalizarea TOTALA si excluderea din SERP a venit la cateva zile dupa.
A avut cineva experiente de genul asta in ultimele 3 saptamani?
Acum 3 saptamani multi au avut probleme cu indexarea si rankul. Mai era un thread pe forum despre asta. Search![]()
Pai eu vorbesc de o penalizare totala a unui domeniu si excluderea lui din SERP.
A fost intr-adevar acum aproximativ 2 sapt. o miscare ciudata din partea lui G cand mie cel putin mi-a explodat traficul pe 2 situri dupa care usor usor si-a revenit.
dar tot atunci mi-am luat si o penalizare totala pe un domeniu. O excludere totala din SERP
Cel putin eu personal n-am mai vazut asa ceva din 2006 si intrebam daca cineva a mai mai intalnit un caz recent de excludere totala din SERP
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)