Si site-ul unui amic a disparut complet, poate fi gasit numai cu numele domeniului complet cu tot cu extensie, fara extensie nu poate fi gasit
Si site-ul unui amic a disparut complet, poate fi gasit numai cu numele domeniului complet cu tot cu extensie, fara extensie nu poate fi gasit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eui cred ca se pregateste un nou update de algoritm si probabil si de PR, si acum se fac anumite ajustari, iar efectele pot fi ........
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
posibil, dar siturile care au fost optimizate nu pot fi zburate, poate putin corectate, la ce s-a intamplat la inceputul lunii, pot spune 100 % ca site-uri noi fara continut , fara link-uri au luat locul la cei vechi
inca nu este nici un raspuns oficial dar prespun ca se vor intampla multe + impementarea de google preview
Ma intreb care o fi criteriul ?, motivul.............la mine au disparut doua site-uri care nu au legatura intre ele ca si continut, nisa, optimizare, etc..........singurul aspect comun este hostul.
credema ca eu ma agit de 10 zile sa gasesc un motiv, hostul a fost primul lucru pe care l-am acuzat
dar cand te uiti la site-uri care nu au legatura cu tine, dar le cam sti locul listat, te mai linistesti si astepti
3 siteuri foarte importante pentru mine de pe prima pagina au sarit pe paginile 2-3
siteuri care nu au picat ptr cuv cheie din top5 prima pagina
dar exista si siteuri pe acelasi host care nu au pierdut pozitii
site-urile nu sunt legate intre ele prin linkuri si au si ip-uri diferite
sincer mi-a aparut un zambet pe buze cand vad ca mai sunt si alti de cauta raspunsuri (nu intelegeti gresit, nu ma bucur de aceasta "problema") dar deja credeam ca sunt eu paranoia![]()
Cel mai probabil se fac teste. Se mai intampla asta din cand in cand. Totusi isi revin pozitiile dupa cateva zile in perioadele de teste, de obicei.
Da..............., a inceput sa revina. Cel putin dupa anumite cuvinte a aparut din nou in Google pe aceeasi pozitie pagina intai, dupa alte cuvinte momentan pagina 10 fata de pagina 1 in care eram pozitionat.
rabdare, am patit-o si eu cu un site, disparuse din cautari dar dupa 2-3 saptamani si-a revenit si sta chiar bine. Sa nu faci modificari la site acum, crezand ca te vor ajuta ..
Am inteles acum ,,miscarea'', astept asta e.....Ce nu imi era in clar........de ce ? mai multe site-uri ale mele au ajuns in aceasta situatie. In final era vorba de patru site-uri, insa doua dintre ele nu prea aveau trafic si nu prea a contat...............iar singurul aspect comun era hostul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)