ceva ciudat se intampla
la cautarea pe google dupa trilulilu se pare ca nu prea apare si celebrul nostru portal
o fi vre un bag sau un inceput de penalizare![]()
ceva ciudat se intampla
la cautarea pe google dupa trilulilu se pare ca nu prea apare si celebrul nostru portal
o fi vre un bag sau un inceput de penalizare![]()
Da, vad ca au 2 rezultate pe pagina 2, dar nu siteul principal. Sunt doua subdomenii doar, happyfish si beta. Clar e o penalizare![]()
Asa ar parea, nu apar nici dupa "trilulilu", "trilulilu.ro" sau "www.trilulilu.ro"
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
nu-i arata indexu, penalizare 100 %, site de sute de mii de euro![]()
si mi se pare mie sau se simte? SATI - Studiul de Audienta si Trafic Internet
Toate drumurile duc la Targoviste
la mine apare acum
cu siguranta i-ar afecta, cand merg pe la prieteni care nu sunt tech related, desi vor sa intre pe un site direct, il cauta cu google![]()
nici nu are cum sa apara atata timp cat indexul nu mai e indexat: site:www.trilulilu.ro - Căutare Google
Mai nou am observat ca au scazut in sherp paginile intermediare. Stiam un keyword la care ma concurau destul de strans iar acum nu mai apar deloc![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Aseara am observat acelasi lucru la gsp, e ceva temporar cred.
Cred ca sunt in extaz cei care au rankuri bune pe keywordurile astea, pentru ca foarte multi cauta site.com pe google in loc sa-l scrie in browser.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)