Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 76

Subiect: Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    1. N-ar trebui confudat CTR cu bounce. Faptul ca am ales o pagina nu inseamna nimic pte bounce.
    Pai nu e vorba ca e confudat. Dar CTR-ul nu e validat pana la urma de bounce rate? O pagina spam poate genera un CTR cat mai mare (Titlu "bun", descriere "atragatoare"). Atunci doar din punctul asta de vedere, paginile spam ar putea beneficia de un mic avantaj. Luat insa si Bounce-ul la analizat ar putea iesi mai bine in evidenta cat e si de utila pana la urma pagina vizitatorului.

Bine, ce discutam noi aici tine si de "cum as face eu daca as avea google-ul meu". Ca si multi alti factori SEO e greu de testat individual astfel incat sa iti faci o parere clara care sa nu poata fi combatuta
    .

La bounce-rate discutam oricum de un factor care oricum aduce doar plusuri daca e mai mic. Daca mai conteaza si in SEO, cu atat mai bine.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Asa cum nici timpul de incarcare nu are un efect cine stie ce
    Legat de asta, sa inteleg ca ai simtit pe propria piele ca nu e un factor asa de important?
    De ce intreb, am un site la care am platit pentru un banner flash, cu imagini cu tot felul de chestii sa arate interesant, si nu are un timp de incarcare stralucit, adica nu zic ca stai 1 minut, dar are 2 secunde in plus fata de restul, hai, 3 secunde.
    Oricum, nu am avut timp si l-am abandonat de teama ca tot ce voi face e in zadar pt ca nu am timp de incarcare bun. Sa inteleg ca nu stau lucrurile asa?
    Mersi!

P.S nu inteleg Google si tampenia lui de a avea internet rapid. Adica acum providerii se intrec care mai de care sa ne ofere banda super rapida si el vine sa ne faca sa face siteuri de cativa kilo, pai atunci care e avantajul progresului ? Stau sa fac in continuare siteuri pt dial-up ca vrea google internet rapid?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Daca nu dai share la informatii lui Google sau daca nu folosesti nimic de al lui, oare cum isi poate da seama de toate lucrurile astea?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Daca nu dai share la informatii lui Google sau daca nu folosesti nimic de al lui, oare cum isi poate da seama de toate lucrurile astea?
    Asa cum alexa.com are informatii despre bounce rate (aproximative), fii sigur ca google are mult mai multe informatii chiar daca nu folosesti tool-ul Analytics. Oricum cred ca 90% din site-uri au ceva de la Google instalat pe ele.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th June 2010 la 21:41.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Asa cum alexa.com are informatii despre bounce rate (aproximative), fii sigur ca google are mult mai multe informatii chiar daca nu folosesti tool-ul Analytics. Oricum cred ca 90% din site-uri au ceva de la Google instalat pe ele.
    Informatiile oferite de Alexa nu sint cine stie ce relevante, sint doar estimari facute din datele optinute prin toolbar corelate cu date si estimari publice. Modul cum face rost alexa de unele date nu e chiar un mister.

Citat Postat în original de cristi
    Dar CTR-ul nu e validat pana la urma de bounce rate? O pagina spam poate genera un CTR cat mai mare (Titlu "bun", descriere "atragatoare"). Atunci doar din punctul asta de vedere, paginile spam ar putea beneficia de un mic avantaj. Luat insa si Bounce-ul la analizat ar putea iesi mai bine in evidenta cat e si de utila pana la urma pagina vizitatorului.
    CTR-ul o sa iti zica cat de ales e site-ul tau la cautari, dar asta nu inseamna ca e legat de bounce. Vizitatorii ce aleg un site n-au de unde sa stie ce e pe site-ul ala, bounce-ul poate veni dupa ce ai ajuns pe site. N-au legatura dar ar putea sustine teoria.

Citat Postat în original de Prometeu
    Legat de asta, sa inteleg ca ai simtit pe propria piele ca nu e un factor asa de important?
    De cele mai multe ori vorbesc din proprie experienta. Site-uri optimizate ca timpi de incarcare nu au avut pozitionari semnificative mai bune doar din cauza asta. In plus, momentan nu prea am vazut confirmari pe forumul asta despre pozitionari pozitive doar pentru ca au avut timpi de incarcare mai buni.

Sper ca testul vostru sa dovedeasca, contrariul celor spuse aici sau sa confirme. Ar fi bine sa vedeti si IBL-urile spre pagina ..e posibil ca ele sa influenteze testul.

Spor
    Ultima modificare făcută de Krumel; 19th June 2010 la 00:23.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Informatiile oferite de Alexa nu sint cine stie ce relevante, sint doar estimari facute din datele optinute prin toolbar corelate cu date si estimari publice. Modul cum face rost alexa de unele date nu e chiar un mister.

Sper ca testul vostru sa dovedeasca, contrariul celor spuse aici sau sa confirme. Ar fi bine sa vedeti si IBL-urile spre pagina ..e posibil ca ele sa influenteze testul.

Spor
    Google poate urmari cat de repede dau userii back, dupa ce au accesat o pagina, nu este nevoie sa aiba implementat analitycs. Sunt oricum clar superiori celor de la alexa. IBL-urile pot influenta rezultatul, de aceea nici nu am pus link catre pagina respectiva. Ar fi bine daca nu i s-ar adauga continut intre timp paginii (commenturi etc.) pentru a nu destabiliza pozitia actuala datorita schimbarii de content.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Google poate urmari cat de repede dau userii back, dupa ce au accesat o pagina, nu este nevoie sa aiba implementat analitycs. Sunt oricum clar superiori celor de la alexa.
    Normal ca pot, referalul se poate vedea si invers..totusi discutia ducea catre Alexa.. bounceul n-ar putea determina corect daca un site e relevant sa nu, criteriile de vizitare depind de multi factori.

In fine, parerea mea e ca ele pot fi factori ce ar putea influenta..dar nu cred ca ele isi au locul pe .ro momentan. Iar eu vorbesc de .ro, pe .com sint altii mai experti ca noi si sint si mai in masura..

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu stiam ca daca nu ai nici un backlink daca nu ai nici un cod google bagat , el tot te gaseste. He knows everything

Eu ce test am facut a fost ca am bagat mult trafic care era foarte prost deoarece aveam un bounce rate de 80 -90% si fara sa adaug vreun backlink de pe pozitia 2-3 ajunsesem pe 5-6, nu stiu daca a fost un google dancing sau altceva dar dupa ce nu am mai bagat trafic a revenit la pozitia lui.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Carcotas Vezi Post
    Eu stiam ca daca nu ai nici un backlink daca nu ai nici un cod google bagat , el tot te gaseste. He knows everything
    Una e indexarea, alta e ce vorbeam noi. Eu vorbesc de date despre vizitatori (ce fac ei pe site) si nu de simpla indexare. Sint lucruri diferite.

Nu confundati Bounce Rate cu CTR, primul tine de ce se intampla pe site, al doilea despre ce aleg vizitatorii la cautari. Au legatura intre ele dar nu sint acelasi lucru.

La fel indexarea cu pozitionarea la cautari ....

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Eu va propun sa testam impreuna cum sta treaba cu bounce rate-ul si daca asta influenteaza SERPs-ul. Cautare: http://www.google.ro/#hl=ro&q=bounce...e4e1625f1ecfb0

Sa alegem toti acelasi articol. Ma gandeam la articolul de pe pozitia 11, al Cristinei Andrei (membra Seopedia).
    Asadar:
    Pasul 1 - Se search-uieste http://www.google.ro/#hl=ro&q=bounce...e4e1625f1ecfb0
    Pasul 2 - Se alege rezultatul de care v-am spus - pozitia 11.
    Pasul 3 - Se sta cat mai mult pe pagina respectiva.
    Pasul 4 - Peste o saptamana / doua saptamani verificam ce se s-a intamplat intre timp.

Cine se baga la test ?

Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un tool care sa iti arate pozitia in Serp
    De ddumyy în forumul Utile
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 4th February 2012, 11:12
  2. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  3. cum trec de pe pozitia 2 pe pozitia 1 in google
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 18:07
  4. Cum afecteaza schimbarea hostului pozitia in motoare?
    De slobodan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th August 2007, 11:31
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •