din ce am observat eu la cateva site-uri de care am grija, la cele care a scazut numarul de pagini, pozitiile au ramas cam aceleasi iar la cele care inca au nr. de pagini imense au scazut destul de mult
din ce am observat eu la cateva site-uri de care am grija, la cele care a scazut numarul de pagini, pozitiile au ramas cam aceleasi iar la cele care inca au nr. de pagini imense au scazut destul de mult
Si-a revenit din "ameteala" sau mi-se pare mie?
I don't know much...
La mine ieri isi revenise, arata numarul corect de pagini. Acum arata din nou mai putine pagini indexate (aproximativ acelasi numar ca inainte sa-si revina).
PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii
nici o schimbare la mine ... tot putine pagini ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
V-a scazut si traficul sau doar paginile indexate?
Am vrut sa spun ca pana acum yahoo asigura cam 40% din traficul acelor site-uri (nu sunt in lb. rom) iar cum yahoo m-a picat la cuvintele cheie din care venea acel trafic, acest lucru s-a simtit evident si asupra traficului total.
Oricum yahoo mai ales la site-urile noi are obiceiul sa te urce la cateva cuvinte cheie pentru 1-2 luni apoi te cade si te trezesti brusc ca nu mai ai traficul dinainte.
Si? Mai e cineva disperat pentru ca i-a scazut nr. paginilor indexate?![]()
Lucian
pai din cate imi dau seama incetul cu incetul se reindexeaza toate.
Unde aveam inainte ~ 800 k la inceputul reindexari avea 90k.
Acuma am vazut ca creste asa pe saptamana cu inca 10-20 K si am ajuns undeva la 170k.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)