Nu e numai la noi in tara, nu stiu daca are legatura cu caffeine sau alt update, dar acum Analytics imi apare in rusa sau ceva de genul, oricum cred ca e altceva decat doar un update de PR, sa vedem ce surprize ne pregateste Giggle
Nu e numai la noi in tara, nu stiu daca are legatura cu caffeine sau alt update, dar acum Analytics imi apare in rusa sau ceva de genul, oricum cred ca e altceva decat doar un update de PR, sa vedem ce surprize ne pregateste Giggle
Am mai citit si eu pe dincolo .. se pare ca numarul de pagini indexate si fluctuatiile acestora ar fi datorate in totalitate Caffeine si nu prea are legatura cu PR-ul ....
Pe de o parte Caffeine-ul poate indexa mai multe pagini si mai repede ( asa cum se zice )( care este un lucru bun ) dar pe de alta parte e posibil sa fie mai selectiv cu ce pagini indexeaza ( ceea ce e mai rau )( vezi duplicate content, pagini fara continut, etc ) ...
LE: am confirmat ... dupa ce am incercat de pe nici nu mai stiu cate ip-uri cautarea site:..... pe google.ro am dat de un datacenter care mi-a returnat numarul anterior de link-uri inainte de deindexare ... deci si prin urmare ... se pare ca, Caffeine este motivul pentru care au scazut paginile ... acuma ramane de vazut daca sunt putine pagini pe Caffeine pentru ca e deabea la inceput si reindexeaza tot sau pentru ca e selectiv in ceea ce priveste paginile indexate si restul nu le considera demne de indexat![]()
Ultima modificare făcută de StarNET; 19th March 2010 la 12:19.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Probabil dupa ce vor pune la punct treaba cu Caffeine vor face si un update de PR sa vada ca le merge jucaria cum trebuie.
Deci in concluzie nu aveti de ce sa va faceti probleme. Mai bine bucurati-va de vremea frumoasa de afara.
Lucian
Haideti sa va intreb un lucru pe toti care ati postat pe aici: inainte de a observa acest fenomen numit de-indexare v-ati pus vreo intrebare de genul "daca site-ul/blogul meu are 365 de pagini in sitemap.xml de ce Google imi spune ca a indexat 36.500 ?"
Eu mi-am pus problema de ce imi arata mai multe pagini indexate decat e normal sa fie, iar acum ceea ce se intampla mi se pare o situatie de normalitate.
It's all about Caffeine. Si eu am observat treaba asta de luni de zile cand mi-au fost reduse numarul de pagini pe care le vedeam indexate la aproximativ 10%. Trafficul nu a scazut, pagini erau mai putine si daca intram de pe alt isp si cautam pe .ro de exemplu aveam numarul exact de pagini indexate de inainte.
Cert e ca paginile sunt in continuare indexate, dar datacenterul de unde preiei informatiile s-ar putea sa aiba injectat caffeine care nu mai arata toate paginile indexate. Caffeine nu o sa deindexeze site-urile, dar datacenterele cu chestia asta pe el nu vor mai arata TOATE paginile indexate.
E ca si comanda link: de la Google. Decat sa-si mai bata capul cu stocarea atator informatii arata doar o parte din paginile indexate. Deci paginile sunt, doar ca nu le mai vezi de la prea multa cofeina
Cat timp nu-ti scade trafficul, nu e motiv de ingrijorare.
@nosfer, acum daca .cauti pe .ro nu mai arata toate paginile, ci arata ca si pe com. Le-au aliniat.
Ar fi bine sa isi vada din WMT fiecare numarul real al paginilor. Daca setezi ceva gresit pe server si nu mai poate indexa G anumite foldere,cum iti dai seama? Daca ai vedea scadere in WMT te-ai intreba de ce si ai verifica. Asa o poti pati nasol.
Nu au nevoie sa faca update ca sa vada daca le merge. Lor li se updateaza pagerank-ul in realtime, doar ca nu ni-l arata noua
Oricum, din cate intelesasem Caffeine gasise niste metode mai bune sa scape de spam, dar de multe ori l-a ajutat, din cate am observat. Sper sa se remedieze problema asta cat mai repede.
De acord, doar ca am mai auzit pe unele forums ca odata cu refreshul la PR se simt ceva schimbari in trafic. Deci e posibil sa se mai intample ceva in afara de a face publica o informatie din tabel.La mine nu am observat asta; de studiat oricum poate sunt "pure coincidente".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)