Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Posibila penalizare !?

Afișare hibrid

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    O alta chestie. Cate din cele 50 de link exchangeuri sunt site wide? Pe com se stie ca site-wide-urile sunt nocive.
    de preferabil ar fi sa nu faci site-wide, insa personal nu cred ca sunt "nocive"

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Am facut link exchange-uri cu site-uri de calitate side wide, peste pr3...majoritatea pr4 si vreo 2 cu pr7.Toate site-urile cu, care am facut sunt site-uri de calitate, de aceeasi nisa.Totusi, am cerut o reconsiderare google si astept sa vad daca imi raspund.Din link-uri am scos 60%.Voi mai scoate din ele.Multumesc pentru raspunsuri.
    AM verificat si nu ma gasesc pe pagina 5 si nici pe restul paginilor.
    Edit: am uitat sa precizez ceva, ce am observat astazi.Site-ul este hostat pe hg si am un domeniu de baza, iar restul site-urilor hostate ar veni urldebaza.com/site.com iar pe urldebaza.com tineam un redirect, pentru a nu imi indexa urldebaza.com pentru ca asa vor aparea toate site-urile hostate.Problema este ca acel redirect s-a sters din greseala de ceva timp si la cautarea site-ului site.com, am gasit urldebaza.com/site.com , in loc de site-ul cu pricina.E posibil sa ma fi penalizat, pentru ca G, a luat in considerare asa zisa duplicate content, de pe acelasi IP ? Mi-am dat seama, dupa ce mi-am inscris site-ul in webmaster tools si la cautarea site.com zicea ca sunt pe pozitia 9, iar cand am cautat, nu era site.com ci urldebaza.com/site.com . Intelegeti? Sper ca am fost cat de cat intelegator.O seara placuta!
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 6th March 2010 la 00:54.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibila penalizarea pe IP?
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th October 2009, 14:04
  2. Penalizare?
    De katalin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th June 2009, 22:19
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 15:05
  4. dance sau penalizare
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 12th February 2009, 10:08
  5. Penalizare Sau Nu?
    De bala în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th April 2006, 13:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •