Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Continut duplicat sau nu?

Ionut D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    32
    Posturi
    348
    Putere Rep
    32

Implicit Continut duplicat sau nu?

Salut.De curand vreau sa deschid un site de tutoriale video, si nu as vrea ca sa le fac din nou tutoriale video si vreau sa le iau cum le gasesc si pe un alt site...

Adica ex:

Titlu:Numele tutorialului

si eu as vrea sa fac ceva de genu:
    Titlu: Tutorial gratis Numele tutorialului(luat de la titlu postului luat dupa siteul celalalt)
    Post: Vizualizare placuta a numele tutorialului + video + explicatii

Acesta este continut duplicat ?
    Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Logic ca e continut duplicat. Tu chiar nu ai nimic altceva mai bun decat sa copii de la altii? Altii muncesc pentru a face tutoriale, muncesc ore intregi. Chiar crezi ca vei face ceva copiind acele tutoriale?

.................................................. .................................................. ......

P.S. Am editat mesajul, ca ionix s-a simtit jignit . Dar tot sunt de parere ca el nu prea are ce cauta pe aici, la ce topicuri a deschis pana acum cu link exchange de siteuri de muzica + limbaj de mahala.
    Ultima modificare făcută de Cristi G; 13th March 2010 la 10:31.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    32
    Posturi
    348
    Putere Rep
    32

Implicit

nu inteleg de ce te agiti atat pentru nimic !.Te-am intrebat ceva... vad ca mi-ai raspuns e duplicat...fara sa imi dai un argument cu privire la aceasta problema.Si in primul rand tot ce vroiam sa iau...aveau semnatura ...deci nu te agita aiurea, toate vor avea adresa de unde sunt luate.

Si te rog argumenteaza-mi de ce vede google continutu oferit de mine duplicat.
    Mersi, salut.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Pai cum sa nu vada google continutul copiat daca tu pur si simplu dai copy paste la explicatii?

Daca modifici acele ,,explicatii" radical, atunci nu cred ca va considera google bot-ul continut duplicat.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

si nu as vrea ca sa le fac din nou tutoriale video si vreau sa le iau cum le gasesc si pe un alt site...
    Am vrut sa iti dau reputatie negativa, dar nu imi da voie....
    Apuca-te de munca si lasa prostiile. Munceste TU si nu copia munca altora. La copy paste toti sunteti buni.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    32
    Posturi
    348
    Putere Rep
    32

Implicit

Din moment ce ii dau sursa de unde e luat pentru ce sa fac asta.. dar de exemplu daca bag titlu luat dupa acel site + altceva ex(Tutorial instalare wordpress pe un pc ) ce e ingraosat sa fie titlu vechi luat dupa acel site, iar restu este adaugat de mine si in post titlu + video fara explicatii fara nimic altceva. ? cum este vazut? tot aceiasi chestie ?

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu stiu cum vede google bot-ul video-urile, dar cred ca este in stare sa vada ca titlul este aproape identic + acelasi videoclip.

Raman la ideea ca ar trebui sa fie continut unic, altfel sansele tale sunt cam aproape de 0.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de ionix Vezi Post
    Din moment ce ii dau sursa de unde e luat pentru ce sa fac asta.. dar de exemplu daca bag titlu luat dupa acel site + altceva ex(Tutorial instalare wordpress pe un pc ) ce e ingraosat sa fie titlu vechi luat dupa acel site, iar restu este adaugat de mine si in post titlu + video fara explicatii fara nimic altceva. ? cum este vazut? tot aceiasi chestie ?
    Fara continut original, sansele ca un astfel se site sa aiba succes sunt egale cu zero. In afara de titlu, o pagina trebuie sa aiba si ceva continut, corelat cu ceea ce exista in tiltlu. Asa, fiecare webmaster ar face sute de pagini goale doar cu un titlu bun si un filmulet, in locul a zece articole unice si de calitate.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 13th March 2010 la 16:33.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Odwgoog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    47
    Posturi
    28
    Putere Rep
    29

Implicit

@ionix
    Am un site de tutoriale iar un tutorial video de 10 minute imi ia cam o zi: inregistrare, editare, exportare etc. Am grija sa optimizez cat pot de bine continutul paginii ce contine acel tutorial video iar asta inseamna research adica alta munca. Daca iei pur si simplu clipul si mai "pierzi" 10 minute sa rescrii textul, esti doar un hot, indiferent de cate link-uri pui catre mine.

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    102
    Putere Rep
    29

Implicit

unui chiar nu stiu care este limita bunului simt dupa parerea mea

Altii muncesc pentru a face tutoriale, muncesc ore intregi.
    sa inteleg ca ai dreptul sa pui pe site-ul tau acele desene animate?

Chiar crezi ca vei face ceva copiind acele tutoriale?
    tu ai facut ceva?

nu il cunosc nici pe ionix nici pe alcineva dupa acest site insa cam cati dintre voi ati folosit copy/paste pentru a va dezvolta anumite site-uri, poate nu acum de curand, acum ceva timp cand erati si voi la inceput (dar nu este un must). poate omul nu are experienta si pana isi va da seama ca nu rezolva nimic sau aproape nimic folosind copy/paste va mai dura iar cei care nu au folosit copy/paste atunci cand imprumutati o idee si o dezvoltati pe site-ul vostru, cum se numeste ce faceti voi, cand luati o imagine (ne facuta de aparatul vostru foto) si o folositi intr-un articol din site-ul vostru cum se numeste? oameni buni nu mai aruncati cu piatra daca sunteti la fel de vinovati!!

PS. sa nu se inteleaga sub nici o forma ca incurajez copy/paste dar......

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. continut duplicat
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th March 2009, 00:13
  2. continut duplicat? :)
    De bakunin99 în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th November 2008, 20:55
  3. Se considera duplicat?
    De CristiC în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th September 2008, 19:13
  4. Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 21:19
  5. Continut duplicat
    De Andrei Luca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th December 2007, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •