Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Articol e indexat rapid, apoi cade jos in cautari

kardinal este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit Articol e indexat rapid, apoi cade jos in cautari

De la un timp am o problema: cum public un articol nou pe site, e indexat in cateva minute si se pozitioneaza de obicei pe primul loc in cautarile pe keyword-urile dorite, iar dupa cateva ore cade din primele pagini. Site-ul e pe nisa IT&C, foloseste platforma wordpress, am sitemap atat pentru tot site-ul cat si separata pentru Goole News si mai am cateva agregatoare de stiri (stiri-itc, pescurt etc.) ce preiau titlul, primele ~30 de cuvinte si dau link catre articolul original.

Dupa cateva ore se ajunge ca topicul din subdomeniul forum.site (PR3) precum si homepage-ul (PR4) sa se pozitioneze mai bine pe cautarea respectiva decat pagina cu articolul original, desi toate linkuiesc catre el.

Serverul e hostat in Frankfurt, insa daca IP-ul extern influenteaza rezultatele de ce pagini tot pe pe acelasi site dar mai putin relevante pe keyword-ul respectiv sunt pozitionate mai sus ? In afara de asta, paginile mai vechi si-au pastrat pozitia in cautari cand am mutat serverul in extern.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai inseamna ca nu ai autoritate. Scrii pe subiectele respective primul? adica cei care urca in locurile tale scriu dupa tine?
    Eu ma gandesc ca ceilalti au autoritate mare si cand publica un articol primesc si linkuri interne pe articolul respectiv. Astfel al tau se duce incet la vale pentru ca nu are parte de aceiasi sustinere.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am mutat threadul aici. Vad ca ai aceeasi problema ca si mine. Iti recomand sa citesti tot threadul asta.
    Eu am avut problema timp de ~10 zile si apoi si-a revenit de la sine.

kardinal este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc Sandossu, scuze ca n-am cautat mai atent.

cristi: site-ul are autoritate, are un an si jumatate vechime, e linkuit OK, de obicei cand public un articol sau stire e pozitionat in top 3 pe cautarea numelui produsului respectiv. Azi am publicat ceva in premiera pe .ro, in 10 minute eram indexat si pe locul 1 dar dupa o ora stirea nu mai aparea in primele pagini, insa homepage-ul care continea un link catre ea era cam pe pozitia ~20. In timpul asta rezultatele noi care au aparut in .ro linkuiau tot pagina mea ca sursa.

Acum am verificat din nou, pagina mea a revenit pe locul 1 dar doar cand bifez "pagini din Romania", in rest multe site-uri din .ro ies inainte. Oricum nu e in regula, am articole publicate in ultima saptamana care inca au ramas pierdute prin a n-spea pagina .. cam de pe 25 ianuarie a inceput sa se manifeste fenomenul asta la mine.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Atunci probabil ai o problema asemanatoare cu a lui Sandossu. Citeste acest thread de la inceput.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca nu avea autoritate situatia era exact invers. Nu aparea sus decat pentru prima pagina (de exemplu) pentru ca aceea este cea mai bine optimizata in multe cazuri, iar pentru articolele scrise recent se afla de la pagina 3 in jos in functie de concurenta.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Problema a revenit si tot nu reusesc sa gasesc un motiv sau o solutie

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numar mare de IBL rapid
    De Sebastian în forumul SEO
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 7th December 2010, 20:15
  2. Ce are acest site de a crescut traficul rapid?
    De wikiteam în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 8th March 2009, 03:21
  3. AboutUs - Un dofollow rapid de calitate
    De Nosfer în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 2nd March 2009, 20:12
  4. Site nou.. indexare si apoi .. nimic..
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd September 2008, 23:07
  5. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th December 2006, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •