Linku asta ce trebuia sa faca "Partners" ?
Linku asta ce trebuia sa faca "Partners" ?
trebuia sa fie pagina de parteneri dar am renuntat la un moment dat la promovarea siteului si nu am mai creeat nici pagina.
Motivul : incerci sa vinzi reclama... altceva chiar nu vad care sa fi fost problema,iar asta e impotriva lui gogu,multi au fost penalizati,dupa cum am mai spus
![]()
MFA in "ochii" Google . Scoate reclamele AdSense (cel putin pentru perioada in care ceri reconsiderarea), reoptimizeaza website-ul si cere o reverificare.
Daca nu ceri reconsiderarea website-ului si ramai cu atentionarea respectiva o perioada mai lunga de timp vor fi probleme. Cu cat actionezi mai repede cu atat mai bine. (din experienta unora dintre colaboratori).
ia si sterge numele linkului.
G trateaza astfel de linkuri si probabil banuieste ca afisezi linkuri folosind java script.
ok.
sa incerc variantele astea
sugestia mea ar fi sa pui niste continut de calitate pe el si sa scoti toate linkurile exeterne, mai ales alea care duc spre siteuri de dating (domenii expirate), etc. Eventual schimba putin si designul. Google-ul va lua in considerare toate aceste aspecte si cred ca iti vei recapata pozitiile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)