Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Pret optimizare onpage-offpage

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Cum sa nu fie utile ... Daca nu ar fi utile nu ar fi cele mai vizitate siteuri de pe web . Cat despre monetizare, scoti bani frumosi daca stii unde sa pui reclame si cui sa vinzi publicitate.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit

Da, insa e o diferenta intre site-urile internationale mari si site-urile romanesti. Romanii au, majoritatea, un nivel al limbii engleze de baza care le permite sa-si ia informatiile de pe site-uri cu continut in aceasta limba si sa evite astfel site-urile romanesti (care traduc informatia de pe acele site-uri straine). Retelele sociale la inceput de drum au si problema masei critice de utilizatori. Ca si in telefonia mobila. Trebuie sa vii cu o promovare agresiva, cum a avut Cosmote, care sa contrabalanseze acest inconvenient. In cazul Cosmote de pilda, nu-si lua nici naiba cartela lor acum 5-6 ani daca nu veneau cu acea super oferta cu 2 mii de minute incluse in retea. Oferta lor a fost "tipping point"-ul necesar pentru ca reteaua sa inceapa sa creasca.

E o diferenta intre utilitate si preferinta sau placere. Si solitair-ul e jucat de milioane de secretare si angajati la stat dar pentru restul el nu are nicio utilitate. Pentru mine facebook and co nu au nicio utilitate. Nu simt nevoia sa imi informez prietenii despre tot ce fac, unde sunt, ce haine mi-am cumparat, ce poze am facut eu in parc etc. Linkedin e altceva: pun o intrebare in forum-ul unui grup si imi raspunde "Ionut Popescu - Director Marketing la Coca Cola" nu "mary_4u_2007" care are poza cu un catel la avatar.
    Ultima modificare făcută de raducutzzu; 7th July 2009 la 00:51.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

crysty_23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    30

Implicit

o Foarte scurta intrebare am si eu si imi cer scuze ca sunt off topic.Intrebarea se adreseaza lui finaldestiny.Site-ul meu se afla tot pe aceasi pozitie si a trecut ceva timp de la amenitarea ta acum ce fac stau 2 ani pana dai u jos siteul?
    Sa fim seriosi astea sunt treburi de copii care nu au primit ciocolata.
    Si ca sa nu fiu off topic in totalitate as vrea sa le pun celorlalti useri o intrebare?
    Poti avea incredere in firmele care fac SEO?
    Daca de ex platesc siteul meu va fi primul 2 luni si apoi pik pe pagina 40 ce pot face in situatia asta?

Multumesc anticipat
    Cand te plictisesti citeste niste poante

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

crysty_23 , dupa cum vezi,nu m-am ocupat de tine..dar se putea,stii bine,la cum plutea siteul tau in google .

si mi s-a triplat nr de vizitatori,ma uimeste google asta . Vad ca de la 13 backlinkuri am 78 recunoscute acum de google .

Inseamna ca totusi,ce fac eu aici,e de bine !

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Depinde cum faci contractul/intelegerea. NIMENI nu iti poate garanta o pozitie fixa in google, pentru ca ca nu depinde de SEOisti. Maine dimineata s-ar putea schimba algoritmul, si toate cunostintele ce le-am acumulat pana acuma, sa se duca naibii
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

eNoston este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    52
    Putere Rep
    30

Implicit

parerea mea este ca joomla se preteaza pana la un anumit punct pentru tipul de site pe care il vrei tu. Daca nu ai bani de un script personalizat ai putea sa incerci http://www.socialengine.net/ (licenta comerciala)

Demo: http://www.socialenginedev.com/home.php

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Mie imi ajunge acest site pentru ceea ce vreau eu,e mai mult decat ok, e exact ceea ce vreau..

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Cand o sa inteleaga cat mai multa lume ca scopul SEO/SEM nu este primordial acela de "a fi primul" ci mai degraba cresterea vanzarilor sau a conversiilor, indiferent de tipul acestora, atunci o sa poata exista si garantii reale, sau mai degraba palpabile si contractele SEO vor fi atat legale si bune dpdv juridic, si vor deveni contracte viabile din toate punctele de vedere.

Pana atunci, puteti cere voi garantiile garantiilor, nimeni cu capul pe umeri nu va acorda garantie pe "locul x" sau nu va garanta pozitia X pentru x luni/ani.

Concluzie:
    1 - SEO/SEM = cresterea vanzarilor/conversiilor
    2 - Cresterea vanzarilor/conversiilor poate si AR TREBUI garantata de SEO-ist contractual.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Pana atunci, puteti cere voi garantiile garantiilor, nimeni cu capul pe umeri nu va acorda garantie pe "locul x" sau nu va garanta pozitia X pentru x luni/ani.
    Pai cand esti disperat dupa bani nu iti mai trebuie "cap pe umeri" si deci e normal sa ofere garantii. Mai ales ca sint multi care nu ofera asa ceva, cum ar veni ei isi permit "luxul" asta.

Eh, piata ne triaza pe toti in timp daca nu ai rezultate.

Cat despre locuri la optimizare in pachetele SEO, o sa razi...sint multi mesteri pe Seopedia care vand oferte cu pozitii la cautari sau cresteri de trafic exponential. Si e simplu, bagi tone de IBL-uri cumparand link-uri pe banii clientilor. Asa ai si rank si trafic. Iar la trafic...mai trimiti cate un mail la o lista cumparata si ai crestere.

Cand clientul ramane fara buget de IBL-uri, e de vina Google...ca nu tine cont de vechime si relevanta site-ului. Ca sa nu mai zic ca toti au continut pentru cautari.

Ala da SEO.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Mda... bataie de gura aiurea inca o data... de atata timp spun f multi: nu mai dati banii pe pozitii!!! Nimeni nu intelege, si mai mult de atat incep sa spuna ca: Seo e de cacat! Mai bun e CPC-ul... Etc... NU LE POTI COMPARA!

Si atata timp cat o sa alergati dupa "premii obscure" cum ar fi locul 1 pe cuvantul "x" - fara macar sa stii daca acel cuvant are potential, o sa priiti exact ce va doriti! Bani aruncati pe geam si rezultate din parti!

Am invatat de mult lectia asta si prefer sa stau degeaba decat sa muncesc pentru unul care vrea "pozitia 1" ...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. onpage
    De Zack în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2010, 20:17
  2. Sfaturi SEO onpage / offpage pentru itxpert.info?
    De thefan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2009, 15:32
  3. optimizare onpage blogger.com
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th November 2008, 01:44
  4. Pret pentru optimizare
    De dcosmin2003 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th November 2008, 22:19
  5. Ce pret as lua?
    De undoweb în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd June 2007, 15:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •