Cat credeti ca as putea cere ca sa ridic un site de dating la 3000 de vizitatori unici pe zi? de la 0.
Cat credeti ca as putea cere ca sa ridic un site de dating la 3000 de vizitatori unici pe zi? de la 0.
Depinde de cat timp iti ia, poti sa faci o apreciere din modul in care cei 3000 se convertesc in sales. Deci daca din 3000 unici 10 fac conturi si 1 plateste 100$ pe zi, iti poti face o estimare rapida.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Exact. Performance based.
In functie de cat business aduci owner-ului, atat taxezi.
Poti taxa per vizitator, eg 5 centi per vizitator (reise ~ $150 / zi), sau per conversie (inscriere utilizator, postare anunt matrimonial etc).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
dar la ora cam cat as putea cere pe ora?
esti sigur ca stii la ce te bagi?
Cum adica? Daca eu sunt expert contabil autorizat si fac unuia contabilitatea, tb sa cer in functie de cifra lui de afaceri, sau de volumul de munca pe care il am? Ah, daca as fi agent de vanzari si i-as aduce bani in firma, atunci da. Dar asa, doar se presteaza un serviciu si atat.
Ultima modificare făcută de mihhu; 6th July 2007 la 14:04.
Gresit. Un contabil care presteaza 5 ore de munca pe luna dar reuseste sa-si scoata clientul din diverse belele si sa-i aduca un profit substantial nu e platit cat unul care doar invarte hartiile, tine bilantul si trimite declaratiile la stat, fiind angajat full time. Aproape orice firma mare are 1-2 contabili de duzina si unul care este cu adevarat bun in domeniu, pentru problemele speciale.
La fel si in SEO: poti avea o armata de negrisori care sa scrie content, sa-ti adune linkuri, sa scrie taguri si titluri de mana, etc si un expert care sa-i indrume si sa aplice tehnicile ce vor scoate maximul din ce fac ei.
Tu vinzi calitatea muncii tale, nu cantitatea. De aceea eu imi tarifez clientii la serviciu prestat sau la luna de lucru si adaug bonusuri pentru targeturi atinse.
cum se stabileste valoarea unui contract seo ? In functie de concurenta pe cuvinte cheie? se poate calcu;la in functie de un grafic ?
Acest lucru se poate estima in functie de cat crezi tu ca este de lucru pentru optimizare. Poti estima acest lucru, right?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)