5th October 2012, 23:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Parerea mea este ca Google n-ar mai fi creat Penguin daca ar fi avut de gand sa scoata link buildingul din schema asa repede, s-au vreodata. Si crearea algoritmului cat si constanta lui optimizare costa bani, si nu cred ca google arunca cu banii asa degeaba.
La urma urmei si linkurile au rolul lor in a arata cu degetul catre un site ca merita citit. Poate puterea lui va mai scade ca si influenta in urcare siturilor pe cuvinte cheie, dar nu cred ca va fi eliminat.
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
9th October 2012, 12:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu scuzele de rigoare daca stiti de asta, e vorba de un sistem in teste, plata per articol, si ca o alternativa la plata abonamentului la ziar.
Content ? For Business ? Google Wallet aveti exemple aici http://www.google.com/wallet/busines....html#examples
Aici e articolul, de unde am aflat: Would You Pay 50 Cents to Read This Post? Google Tests Micopayments for Content
10th October 2012, 20:58
2 out of 2 members found this post helpful.
Victorie ! Google va marca acum rezultatele proprii din SERP.
Cei 3 vizitatori carora le va pasa ca alea sunt rezultate Google vor intra pe siteurile nedetinute de Google !
Google offers to label own services in search results as part of EU antitrust case | The Verge