Aici poti propune spre discutie orice domeniu care te intereseaza si vei primi sfaturi cu privire la achizitionarea lui. Ca sa intelegi mai bine, sunt mai multe directii de discutie, printre care, cele mai importante sunt:
1. aduci 1 ... n domenii in discutie si vedem care este cel mai potrivit pentru interesul tau, prin experienta userilor care vor contibui la dezvoltarea acestui thread (ex.: Ce sa aleg intre: lenjeriepentrucamera,ro / lenjeriepentrucamera,eu / lenjerie-pentru-camera,info, etc. ; Care e mai bun? De ce e mai bun? Care e mai ieftin?, si multe altele.)
2. poti cere un pont direct de nume de domeniu care te intereseaza dintr-o anumita nisa (ex.: Vreau sa cumpar un domeniu pentru un magazin online si nu stiu ce sa aleg intre magazinulmeuonline,ro si magazinpenet,com, etc.)
Andrei 

Postat în original de
PhoeniXman
OK, deci daca am inteles bine pot cere ponturi de domenii? sau doar sa vin eu cu anumite ponturi si tu sa ma ajuti sa aleg care e mai bun?
Eu doar caut un pont domeniu .ro pentru un portal generalist de informatie gen. info-portal, netul, etc..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu propun spre discutie urmatoarele: portalpenet.ro / pro24.ro / infopenet.ro / guranetului.ro / cespune.ro / altfeldenet.ro / net365.ro / portalinformativ.ro
Personal imi place portalpenet.ro. Este usor de retinut, destul de brandabil si foarte apropiat de interesul tau! Si portalinformativ.ro este destul de sugestiv si "la mintea cocosului"! 

Postat în original de
PhoeniXman
OK, deci daca am inteles bine pot cere ponturi de domenii? sau doar sa vin eu cu anumite ponturi si tu sa ma ajuti sa aleg care e mai bun?
Eu doar caut un pont domeniu .ro pentru un portal generalist de informatie gen. info-portal, netul, etc..
MaXz nu am inteles exact ce extensie te intereseaza (ro/com/net/org/info/biz/eu) ... si care este concret nisa (afacerea/proiectul,etc.) pe care vrei sa cumperi acele domenii! Astept un raspuns din partea ta si apoi revin cu feedback!

Postat în original de
MaXz
Daca tot esti dispus sa oferi sfaturi as dori si eu un nume nisa turism iar altul pentru copii.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)