Pagina 1 din 15 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

Afișare hibrid

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

Buna ziua stimati colegi,

Deschid acest thread, deoarece sunt contactat din ce in ce mai multi dintre dvs. pentru a va da sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web. Ei bine, v-am ascultat dorintele si le voi face publice de acum inainte, pentru ca as vrea ca acest thread sa fie util tuturor celor care au nevoie de un sfat in momentul in care nu stiu ce sa cumpere ori cand sunt indecisi din diverse cauze.

Astept propunerile dvs. de domenii aici, ma voi uita pe ele, voi studia nisele, precum si alte chestiuni care va intereseaza in mod deosebit, si voi incerca sa formulez un raspuns cat se poate de obiectiv.

Cu respect,
    Andrei

P.S.: Multumesc tuturor celor care m-au indemnat sa deschid acest thread!
    Ultima modificare făcută de iSKY; 18th May 2012 la 10:38.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Scuze pt offtopic, dar cu ce-i diferit topicul asta de Ofer gratis ponturi domenii Faptul ca acolo sunt mai multi care ofera sfaturi si aici vei oferi doar tu? Asta-i ca si cum fiecare user ar deschide topic separat pt parerile lui despre Panda sau Pinguin update.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna ziua tymbark,

Am primit pana acum cateva sute de mesaje private in care userii mi-au cerut sa le dau sfaturi cu privire la achizitionarea domeniului. E vorba de altceva, in sectiunea "Ponturi" peste 95% din mesaje sunt cu domenii web libere de inregistrare (pe care unii useri le dau aleator), nu cu privire la ajutarea userilor la achizitionarea unui domeniu web. Si da, chiar mi s-a sugerat ca acolo este o incurcatura in ceea ce priveste "ponturile" de domenii web libere pe nise random, cu "sfaturile" pe care le solicita cineva inainte de a cumpara un domeniu web. Si la ultima chestiune, mesajele sunt de genul ... "de ce sa cumpar acel domeniu si nu altul" / "pe ce extensie sa iau" / "cum aleg un domeniu web pe care sa-l pot transforma in brand" / "care e diferenta dintre un domeniu cu - si fara" / "cat de valoros este domeniul X comparativ cu domeniul Y si ce avantaje, dezavantaje au cele 2 domenii", etc.

Nu este offtopic, este o chestiune care chiar ajuta, deci intrebarea ta cu siguranta ca este una folositoare si demna de luat in seama! Multumesc frumos pentru sugestii, este bine ca userii sa faca diferenta corect!

Andrei

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Scuze pt offtopic, dar cu ce-i diferit topicul asta de Ofer gratis ponturi domenii Faptul ca acolo sunt mai multi care ofera sfaturi si aici vei oferi doar tu? Asta-i ca si cum fiecare user ar deschide topic separat pt parerile lui despre Panda sau Pinguin update.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

OK, deci daca am inteles bine pot cere ponturi de domenii? sau doar sa vin eu cu anumite ponturi si tu sa ma ajuti sa aleg care e mai bun?

Eu doar caut un pont domeniu .ro pentru un portal generalist de informatie gen. info-portal, netul, etc..

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Aici poti propune spre discutie orice domeniu care te intereseaza si vei primi sfaturi cu privire la achizitionarea lui. Ca sa intelegi mai bine, sunt mai multe directii de discutie, printre care, cele mai importante sunt:

1. aduci 1 ... n domenii in discutie si vedem care este cel mai potrivit pentru interesul tau, prin experienta userilor care vor contibui la dezvoltarea acestui thread (ex.: Ce sa aleg intre: lenjeriepentrucamera,ro / lenjeriepentrucamera,eu / lenjerie-pentru-camera,info, etc. ; Care e mai bun? De ce e mai bun? Care e mai ieftin?, si multe altele.)
    2. poti cere un pont direct de nume de domeniu care te intereseaza dintr-o anumita nisa (ex.: Vreau sa cumpar un domeniu pentru un magazin online si nu stiu ce sa aleg intre magazinulmeuonline,ro si magazinpenet,com, etc.)

Andrei

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    OK, deci daca am inteles bine pot cere ponturi de domenii? sau doar sa vin eu cu anumite ponturi si tu sa ma ajuti sa aleg care e mai bun?

Eu doar caut un pont domeniu .ro pentru un portal generalist de informatie gen. info-portal, netul, etc..

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Eu propun spre discutie urmatoarele: portalpenet.ro / pro24.ro / infopenet.ro / guranetului.ro / cespune.ro / altfeldenet.ro / net365.ro / portalinformativ.ro

Personal imi place portalpenet.ro. Este usor de retinut, destul de brandabil si foarte apropiat de interesul tau! Si portalinformativ.ro este destul de sugestiv si "la mintea cocosului"!

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post

MaXz nu am inteles exact ce extensie te intereseaza (ro/com/net/org/info/biz/eu) ... si care este concret nisa (afacerea/proiectul,etc.) pe care vrei sa cumperi acele domenii! Astept un raspuns din partea ta si apoi revin cu feedback!

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Daca tot esti dispus sa oferi sfaturi as dori si eu un nume nisa turism iar altul pentru copii.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca tot esti dispus sa oferi sfaturi as dori si eu un nume nisa turism iar altul pentru copii.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Am cerut niste ponturi pentru un magazin online de portofele.
    Am primit: eportofele.ro si portmoneu.ro pe care eu l-as alege pe al doilea tinand cont de cautarile foarte mici ale variantei portmoneu.
    Poate fi si brandabil daca suna bine si descriptiv.
    Mersi.
    .

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Tibi, in primul rand vreau sa-ti zic ca este o eroare in postarea ta: cel de-al doilea domeniu de care vorbesti si crezi ca este liber este "pormoneu.ro", si nu "portmoneu.ro" (domeniu ce este inregistrat inca din 2008 conform rotld).

Daca vrei neaparat pe .ro ai urmatoarele variante interesante: eportofel.ro / eportofele.ro / eportmoneu.ro / banutii.ro. Este brandabil banutii.ro, dar nu stiu cat de mult iti place si cat de mult te va ajuta in viitoare optimizare a proiectului.

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Am cerut niste ponturi pentru un magazin online de portofele.
    Am primit: eportofele.ro si portmoneu.ro pe care eu l-as alege pe al doilea tinand cont de cautarile foarte mici ale variantei portmoneu.
    Poate fi si brandabil daca suna bine si descriptiv.
    Mersi.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

A fost o greseala a mea de tehnoredactare. Multumesc pentru ponturi si research.
    .

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru un mic "ajutor" de optimizare ti-as recomanda eportofele.ro. Nu este la fel de brandabil ca si banutii.ro dar contine totusi in expresie "portofele", ceea ce iti da un mic plus (evident depinde si de tine cum ii vei face optimizarea si promovarea ulterioara). Daca vrei sa dezvolti un magazin online care se va transforma pe viitor in brand, atunci chiar consider ca banutii.ro e alegerea potrivita! Totul depinde de abordarea ta si de ceea ce vrei sa realizezi concret!

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    A fost o greseala a mea de tehnoredactare. Multumesc pentru ponturi si research.

Pagina 1 din 15 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0