Pagina 3 din 15 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Depinde cum privesti situatia, te-as putea contrazice cu multe argumente cand vine vorba de exact keyword match, insa iti respect decizia de a cumpara un domeniu brandabil. Si aici ai dreptate, pescarus.com este foarte, foarte brandabil, usor de retinut si are o rezonanta foarte interesanta printre pescarii de rand, si mai mult ca sigur si printre cei profesionisti!

Citat Postat în original de strike03 Vezi Post
    vor fi toate balti din romania cu informatii despre acele balti si solunar (implementat in site calculeaza automat, cu aplicatie pe android, in care afiseaza unde sa pescuiesti si solunarul.) site-ul e deja gata.
    nu voi scrie despre scule de pescuit sau altele.
    exact keyword match numai e un factor atat de important acum, vreau ceva care sa fie tinut minte usor sa-l pot brandui.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Un domeniu .ro pentru un magazin online cu haine ieftine (brandabil sau nu)? Multumesc anticipat.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna ziua Ionut! Am gasit domenii interesante atat brandabile, cat si mai putin brandabile. Iata-le:

1. Brandabile: ieftinici.ro / superieftine.ro / redumag.ro / redmag.ro / pretmicut.ro

2. Mai putin brandabile, dar "putin seo": hainemoca.ro / hainelareduceri.ro / hainuteieftine.ro

Personal, imi plac hainelareduceri.ro si ieftinici.ro. Ambele se pot brandui destul de mult, al doilea fiind mult mai usor de retinut decat primul! Al doilea are dezavantajul ca nu contine in expresie nimic legat de "haine". Oricum depinde si de pozitia pe care o vei lua in viitoarea dezvoltare a magazinului online, precum se de strategia SEO pe care o vei implementa.

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    Un domeniu .ro pentru un magazin online cu haine ieftine (brandabil sau nu)? Multumesc anticipat.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Isky
    In primul rand te felicit pentru initiativa.
    In al doilea rand as vrea si eu o sugestie pentru un blog turistic. A fost liber blogturistic.ro, insa atata m-am ....gandit (nu stiu ce a fost in capul meu, dar sa trecem peste) incat l-au luat altii.
    Multumesc anticipat si sa-mi spui unde si cand dau berea!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

cumparahaine.ro
    modahaine.ro

blogdeturist.ro
    ghidturisticromania.ro
    ghidturisticextern.ro
    ghiddeturist.ro

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

iSKY, multumesc pentru ponturi.
    Kidu, cumparahaine.ro & cumparhaine.ro sunt inregistrate. Multumesc totusi pentru cel de-al doilea.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Buna ziua imagini! In primul rand iti multumesc frumos pentru apreciere, insa nu este meritul meu ci al colegilor care mi-au recomandat sa deschid acest thread. Sper sa va fie folositor tuturor!

In al doilea rand, sper sa te pot ajuta cumva in cautarile tale cu privire la numele acestui blog. M-am gandit la urmatoarele variante pe .ro:

blogulturistului.ro / blogtravel.ro / turismpeblog.ro / sufletdeturist.ro / ininimaturismului.ro / lovetravel.ro / ilovetravel.ro / turismic.ro / turistpenet.ro

Consider ca toate variantele sunt destul de brandabile. Imi plac in mod deosebit blogulturistului.ro si turistpenet.ro. Din punctul meu de vedere, ti-as recomanda sa achizitionezi prima varianta, este cat se poate de sugestiva si mai mult de atat, este si brandabila. Vizitatorii vor stii la ce sa se astepte cand vor intra pe blogulturistului.ro, nu ai cu ce sa-i surprinzi decat cu informatii de o foarte, foarte buna calitate, tinand cont de faptul ca turismul este o nisa relativ exploatata in mediul online romanesc, iar informatiile sunt destul de "bunicele", daca pot spune asa. Un mic inconvenient ar fi lungimea putin cam mare a numelui, insa nu cred ca te va afecta cu ceva, mai ales in cazul in care blogul pe care il vei dezvolta va indeplini exigentele turistilor interesati sa afle noi informatii despre destinatiile preferate. O chestiune in plus, pe care eu ti-o recomand sa o faci, in cazul in care vei achizitiona bloguturistului.ro, pentru a mentine viitorul branding, cumpara si blogulturistului.com pentru ca este liber si intareste brandul proiectului pe .ro

Sper sa iti fie de folos! Daca as fi sa cumpar acum si sa ma apuc de dezvoltat un blog pe nisa asta, acest domeniul l-as lua la pachet .ro + .com! Mult succes si astept feedback-ul tau!

Andrei

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Isky
    In primul rand te felicit pentru initiativa.
    In al doilea rand as vrea si eu o sugestie pentru un blog turistic. A fost liber blogturistic.ro, insa atata m-am ....gandit (nu stiu ce a fost in capul meu, dar sa trecem peste) incat l-au luat altii.
    Multumesc anticipat si sa-mi spui unde si cand dau berea!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Plus unu la patrat din partea mea, iSky, dai niste pont-uri si explicatii extraordinare. O sa-ti cer cat de curand un sfat. Felicitari pentru initiativa.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

In primul rand, merci Kidu si iSKY
    De la Kidu as retine blogdeturist si de la iSKY imi plac turistpenet.ro si blogtravel.ro (ideal ar fi fost lovetravel.com pentru un alt proiect, dar...). Ramane sa ma decid zilele acestea.

Inca o data multumiri celor doi!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    Kidu, cumparahaine.ro & cumparhaine.ro sunt inregistrate. .
    cumparahaine.ro era liber luna trecuta, mi l notasem eu, vad ca a fost luat pe 26 apr. sry

Pagina 3 din 15 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0