este 5.99+ICANN fee de fapt, nu 4.94.
cea mai buna varianta pentru .com este WORLDWIN ptr 5.00+fee 0.18. Reamintesc ca am notat aici cele mai bune variante actuale ptr domenii noi sau renews.
este 5.99+ICANN fee de fapt, nu 4.94.
cea mai buna varianta pentru .com este WORLDWIN ptr 5.00+fee 0.18. Reamintesc ca am notat aici cele mai bune variante actuale ptr domenii noi sau renews.
Da, WORLDWIN este cel mai bun pentru .com acum, insa eu l-am folosit deja.
Aparent, cu Canada1 puteti cumpara oricate domenii .com cu aceasta reducere, nu exista limitele clasice de 3 sau 5.
Am specificat ca pretul este in EUR: 4,94 EUR incl icann sau 5,99 USD + icann
E foarte buna lista ta, Cristian. Multumesc.
scuze, eu eram setat pe usd, tu pe euro.
Godaddy: gofg936h - 2,95USD fara ICAAN sau $3.13 cu ICAAN inclus.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
doar pentru conturi noi
Am luat astazi un domeniu. Cont vechi, am platit cu cardul. Untitled-1.jpg
Ultima modificare făcută de Nichita; 24th August 2012 la 21:41.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nici la mine nu merge, desi imi arata valabila promotia pe homepage. Ciudat...
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nici mie nu imi merge si nu ma mira pentru ca sunt mai multe coduri pentru aceeasi promotie si foarte probabil am folosit unul mai demult.
De exemplu incercati si gofg2001ha. Este un cod activ care ofera acelasi pret de 2,95 usd. @Nichita, sa ne spui daca iti merge, te rog.
Merci si bafta la coduri!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)