v-ati uitat in postul meu anterior? este 6.99 pentru net. Am descris procedura aici, de altfel este prezentata cu multe pagini in urma si in acest thread.
v-ati uitat in postul meu anterior? este 6.99 pentru net. Am descris procedura aici, de altfel este prezentata cu multe pagini in urma si in acest thread.
De asemenea, as putea adauga la metoda lui Cristi si achizitionarea oricarui domeniu .info in mod gratuit, in momentul in care in cos se afla si o varianta de domeniu .com. Ca sa fiu mai explicit:
Dvs. alegeti sa cumparati un domeniu "exactmatch123blabla.com" si apoi mai alegeti sa cumparati un domeniu .info GRATUIT, oricare ar fi acesta, spre exemplu "exactmatch.info"! Practic la orice domeniu .com cumparat, puteti sa cumparati ORICE domeniu .info GRATUIT (si nu trebuie musai ca acesta sa fie identic cu .com-ul).
Mult succes!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
daca nu aveti .com luat, vi l da la 1.99 + icann
Namecheap.com
1) Domenii .me cu 5.99 usd
Secure your personal brand with a new .ME domain. For the rest of August only, new .ME registrations are available for $5.99 with code JUST4ME! Get a .ME today and enjoy the benefits of this unique TLD plus 1 year free of Open-Xchange personal email. This offer is limited to 10 per user.
2) Codul pana la sfarsitul lunii august este NCSUMMER.
Want to buy a new domain this month? Use coupon code NCSUMMER for discounts on com/net/org/biz domain registrations and transfers. Offer is also valid on .info transfers. Please note that this code is limited to 30 uses per account.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 16th August 2012 la 12:56.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
aveti idee daca mai ieftin de 170 lei (cu tot cu tva, la nshost.ro) pot inregistra un domeniu .ro?
Director de articole -> articole.pro
.net godaddy sau name.com ? pret mic, vreun cupon inca activ? pls!
EXTREME123.. Ieri am cumparat un domeniu!
Pentru reduceri la orice reinnoire godaddy.com (inclusiv bulk domains pentru orice .tld) folositi acest cod: GDBBREN8
Sper sa va fie de folos!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Codul Canada1 inca functioneaza la Godaddy pentru inregistrare domenii .com la 4.94 EUR incl. icann fee
E valabil si pentru inregistrarile pe mai multi ani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)