@Merch, am testat codul tau si nu merge.
@Merch, am testat codul tau si nu merge.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am incercat si eu cu un cont vechi, ambele coduri, pentru domeniu nou si transfer.. si nu merg.
La mine apare You qualified for multiple money-saving offers! We've automatically applied the best offer, giving you the lowest price. pentru gofg2001ha și gofg936h.
@GoDaddy: gofe4004ha / gofe2005ha - 1 domeniu .com nou sau transfer - $3.95+$0.18
SPECIAL OFFER! .COM just $3.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!
Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $3.95 price good for the first year of one new or transfer .COM per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
5.99 eur la Name.com
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tocmai ce-am primit pe mail:
Promotii Inregistrare Domenii in Septembrie:
.EU Special 0.99 Euro/an
.ASIA - 2.99 Euro/an
.PRO - 3.49 Euro/an
.INFO - 3.99 Euro/an
.ORG - 4.99 Euro/an
Preturile nu includ TVA.
Este vorba de oferta de la DespreGazduire.ro
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)