Eu nu am gasit decat LEADPAY = -1$ . Sper sa functioneze si sa te ajute.
Eu nu am gasit decat LEADPAY = -1$ . Sper sa functioneze si sa te ajute.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
nup , nu merge, multumesc frumos oricum.
p.s l-am prelungit normal.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Voi patiti la GoDaddy sa nu puteti trece de completarea datelor de whois ? Ma seaca... returnand: "Invalid Input in State Field" si orice as incerca nu este ok pentru ca returneaza acelasi lucru.
sau click AICI.
Valabil pentru maxim 5 domenii.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Tot GoDaddy: SAVE 40% off new .COM domains!* gdx823q
* Plus ICANN fee of 18 cents per domain name year. Applies to new (40%) and renewal (30% off) .COM registrations only. Cannot be used with any other offer, sale, discount or promotion. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal list price.
Azi am dat de o reclama prin care am ajuns la (mt) Media Temple - $4 domains - nu am cumparat, nu stiu daca merge platit si cu PP sau cate pot fi achizitionate. Doar am vazut si v-am scris.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
am testat azi coduri pentru renew si domenii noi la Godaddy, gasiti aici.
Godaddy:COD: EXTREMEDEALMake sure anyone surfing the ‘Net will find you with a $7.99 .NET domain!
...sau cum ar zice Mate c-as zice eu, clic aici.
Ce rapid ai fost Bogdan, vi si eu cu poza:
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)