Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Poate codul nu e compatibil cu ce vrei tu sa faci... ar fi bine ca cei care publica coduri de reducere sa puna si conditiile de aplicare.
Cod nou, testat de mine acum 5 minute pentru transfer: gofg2005ha
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!
Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $2.95 price good for the first year of one new or transfer .COM per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPalź or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
Funcționează perfect pentru transfer. +1
Am prelungit eu .info acum câteva zile cu 8+ $ . Codurile le-am mai postat în această arie - .com BACON3 și .net / .info - GDBBREN8. Ca să funcționeze perfect codurile, încearcă să prelungești pe "categorii": doar .info, doar .com, doar .net etc. separat. Altfel, se aplică codul doar pentru o categorie iar pentru restul se aplică prețul întreg.
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!
Plus ICANN fee of $0.18 per domain name per year. $2.95 price good for the first year of one new or transfer .COM per customer. Additional years or .COMs may be purchased for $7.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
gofg2005ha
D R G
Am incercat sa transfer un .com cu acest cod. Raspunsul godaddy este "You qualified for multiple money-saving offers! We've automatically applied the best offer, giving you the lowest price. ", iar pretul dat de ei e 7.99 (Your Savings -$7.00 Total Discount 46%).
Vreo idee cum poate fi folosit ca sa obtin transferul la $2,95?
Cred ca au restrictionat pe tari, voi mai puteti inregistra .info cu aproximativ 1-2 dolari in primul an la Godaddy?
Eu folosesc si asta, cand e lipsa de cupoane: Domain Name Price Comparison![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
@Mihai, buna resursa.
Danke.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vad ca pe JooHost.com este oferta la .info cu doar 1,99$. Nu prea stiu prea multe despre companiile care vand domenii si ce site-uri detin, dar joohost asta vad ca are aceeasi interfata ca si godaddy, sa inteleg ca tot ei se afla si in spatele acestui site?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)