vremea.biz ~ 15-25 EUR
vremea.biz ~ 15-25 EUR
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
revin cu mamici.net.
l.e. am auzit un zvon ca s-a dat sex . ro cu 13 mil de iepuroi? e adevarat ca n-am gasit nimic pe net?
Toate drumurile duc la Targoviste
Eu ma refeream la diacritice alternative , î din i respectiv â din a ; nu m-am referit la diacriticele ș , ț ; locuind in Cleveland , fiind mai putin in contact cu ziarele , televiziunile si cartile in limba romana , nu stii ca ambele forme de scriere , cu î din i si â din a, sunt practicate si permise ( nimeni n-a facut puscarie sau a fost amendat pentru vreuna din cele doua scrieri )
Sunt aici doua aspecte de remarcat :
1. Este utilizata si permisa scrierea cu î din i in toate cuvintele ( inclusiv in nume de persoane , de localitati ) , exemplu Antena3 , JurnalulNational etc .
2. Scrierea cu î din i pentru nume de persoane sau localitati este practicata si permisa ca exceptie chiar in cadrul scrierii cuvintelor â din a , exemplu siteul primariei Tîrgu Mureș . Cunosc persoane care se numesc si scriu Gîndac, Gîdei, etc . Am vazut indicatoare de localitati cu î din i (ex in Galati spre Bîrlad si Tîrgu Bujor )
Ultima modificare făcută de Broscoi; 29th October 2010 la 08:42.
salut ionut. nu stiam ca activezi si pe aici! ti-am facut o oferta mai demult dar nu am primit raspuns.
voi "mircarii" jonny si raveexe ati luat tot.ro e al lui si nici el nu vrea sa vanda
![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Cat ar valora orasulauto.ro ca domeniu? Daca aveti idee, as vrea o estimare si ca site cu tot cu domeniu - continut creat de mine incapand cu luna februarie 2010.
Blog WP + tema care valoreaza 0; Continut destul de placut si interesant, care valoreaza cateva sute de lei; Domeniu destul de placut si brandabil, care valoreaza ~ 85 EUR; Observ ca e un blog destul de modest, putin optimizat, cu cateva backlink-uri si ... cam atat.
In consecinta, site-ul nu cred ca valoreaza mai mult de 600 RON.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai auzit prost. Este vorba de www. sex. com . Cand va ajunge si sex.ro sa valoreze atat, atunci vor avea si romanii un trai de viata cat de cat decent, pana atunci insa "Traiasca Romania"![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
orasulauto.ro < 100 Eur faracontent .. cu content... daca tinem cont ca e PR2 maxim 600 Ron - preturile sunt strict pentru piata din Romania , daca faceai Blogul afara , vorbeam de alte preturi.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)