iSky nu s-a referit la cautari exacte ci la cele de tip extins . E normal ca numarul cautarilor exacte sa fie mult mai mic decat cele extins . Raportat la Romania , numarul cautarilor exacte pentru Satu Mare este mare si asta conteaza foarte mult .
Multumesc celor care si-au exprimat parerea despre domeniul meu .
Apreciez VamaVeche.com la ~800 E
as dori si eu o estimare la [www]galadefilm[ro] nu reusesc sa-l vand desi am cerut 150 euro si ofer si 2 pagini de design.
estimare pentru mamici.net ? multam
targoviste.ro si targoviste.com vreau sa cumpar unul din cele 2 si sa stiu ce oferta de pret fac.
Toate drumurile duc la Targoviste
In opinia mea , targoviste.ro e 600-700 E , iar targoviste.com 500-600 E
Ar fi putut fi mai mult ,dar numele corect e cu diacritice , si mai mult decat atat e cu diacritice alternative ; din cate stiu eu , numele proprii si de localitati se scriu cu î din i ( cu exceptia numelor consacrate cu â din a precum Brâncusi ) ; oricum e scriere riscanta , oricand se poate trece la scrierea veche
sunt si eu curios pentru vremea[p]biz ce apreciati voi a fi un pret corect doar pentru domeniu.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
vremea e un keyword foarte popular insa biz nu e o extensie puternica ; nu asta e principala problema , ci nepotrivirea ( la nivel de mesaj ) intre keyword si tld . Altfel discutam de afaceri.biz , firme.biz sau vremea.net , vremea.info ( sugereaza un site informativ despre vreme ). Parerea mea ~20 E ...
Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th October 2010 la 15:14.
poti sa estimezi si tu galadefilm[p]ro te rog ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)