Excelent. Trimite-mi te rog PM cu pretul daca e de vanzare![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Nu, nu este de vanzare momentan. Si oricum daca as pune un pret "strain" nu te-ar interesa. Daca esti interesat de achizitionarea lui, fa-mi o oferta buna pe pm (nu un pret "romanesc"), eu nicidecum nu o voi face pentru ca nu eu doresc sa-l vand, ci tu, sa-l achizitionezi! (scuze de offptopic).
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Se poate o estimare și pentru aparate.net? Mă gândeam că ar fi bun pentru un site de review-uri și comparator de prețuri pentru ceva de genul aparate.net/foto/ , aparate.net/aer-conditionat/ etc, linkurile către magazine vor fi afiliate.
aparate 201.000 201.000
"aparate" 201.000 201.000
[aparate] 1.000 720
Vreau si eu o estimare pentru six.ro, i5.ro, d4y.net si mix4.com, ca domenii. Vreau sa le vand si cu ocazia asta poate aflu cat ar da cineva pe ele
Ms.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ma intereseaza pe mine six.ro sa imi spui cat vrei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, nu esti singuruldar sa aflam si parerile oamenilor, pentru ca, desi am mai solicitat cateva evaluari, toti s-au ferit sa zica o suma concreta si sa aduca argumente.
Eu zic ca are 85% din potentialul sex.ro si poate fi promovat si monetizat pe aceeasi nisa, e usor de retinut, are vechime, are 3 caractere (fara numere, el insusi fiind si un numar in engleza), insa eu nu pot fi subiectiv si in concluzie evaluarea mea poate fi una gresita daca nu o pot compara si cu alte pareri.
Poate se ofera cineva sa faca o (mini)evaluare.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu nu vad legatura cu sex.ro, oricat de analfabeti ar fi unii romani, nu cred ca ar tasta cineva six in loc de sex, e posibil sa tasteze secs sx scx dar six etc dar nu six
Pe mine ma intereseaza ca este scurt si relativ usor de tinut minte (de cei care stiu un pic de engleza), vechimea are si ea importanta ei, dar nu asa mare pentru ca nu a fost promovat suficient.
De monetizat poate fi monetizat pe orice nisa pentru ca numele este universal valabil, nisa erotica nu stiu cat de banoasa este pentru ca eu m-am ferit de asa ceva
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Alex, nu ai da pentru ca nu ai vrea sa cheltuiesti mai mult de cateva sute pe un domeniu, sau nu ai da pentru ca nu crezi ca merita. Eu de ex am dat 1000$ pe mix4.com dar consider ca face mai putin, deci e diferenta intre cat ar cheltui cineva si cat valoreaza.
Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune, aici sau pe privat, cate ar fi acele sute (inca nu am dat Like la sugestiile de pe FB, poate ma faci sa ma razgandesc)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)