Ti-am trimis cateva sugestii pe pm .
Ti-am trimis cateva sugestii pe pm .
pina cind cele mai bune sugestii sunt ale lui Broscoi si Haosoferta inca mai este valabila.
Thx
Aaa, deci vrei sa il elimin si pe Broscoi? Bun, se rezolva si asta![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Mi-am dat si eu cu parerea pe PM. Revin cu idei noi
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
ti-am lasat PM cu o lista daca e iti mai caut si altele cand am timp.
ce parere aveti despre domenul .org ???
Punct.org-urile simbolizeaza in general un site non-profit sau mai putin orientat spre profit, iar tu nu cred ca ai de gand sa faci un astfel de site.
Iti recomandat ori .com ori .net amandoua se preteaza la fel de bine pentru o comunitate.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am revenit cu noi sugestii .
8th July 2010, 20:38 , nu vreau sa vorbesc prostii, insa sigur nu a inregistrat vreun domeniu sugestie?
Giovanni, poate gresesc, insa asta se cam percepe daca nu oferi feedback macar odata la 1-2 zile.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)