Macar spuneti ce domenii din ponturi luati... Am vrut sa iau afacere.org, dar:
Created On:22-Apr-2013 00:48:02 UTC
Macar spuneti ce domenii din ponturi luati... Am vrut sa iau afacere.org, dar:
Created On:22-Apr-2013 00:48:02 UTC
Scuze de offtopic: Chestia e ca mai sunt oameni fara cont sau care au cont, dar nu sunt activi pe seopedia, care vaneaza domeniile date. Stiu eu un tip, e din Tg. Mures. De altfel, s-a mai plans lumea acum vreo 2 ani de practicile lui de a lua domeniile fara sa zica macar o data un simplu multumesc.
Omul e xenofob si nu prea agreeaza romanii.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
E user de pe Seopedia din cate stiu eu. In fine. Nu vreau sa poluez topic-ul.
Salutare colegi. Eu am luat afacere.org si am oferit reputatie acelui user in care spuneam 'multumesc pentru afacere.org'. Nu am vazut rostul publicarii faptului ca eu am luat domeniul, daca X pune 10 ponturi si 10 iau cate un domeniu, cum ar mai fi sa apara zilnic update`uri cum ca Y a luat domeniul a, Z a luat domeniul b si tot asa. I`am multumit la om atunci, poate confirma, cine vrea sa vada daca a fost luat poate da un simplu search pe godaddy sau altele
De cate ori nu mi s`a intamplat si mie sau altora sa vrem un domeniu dar sa fi fost deja luat. Mi se pare de bun simt sa multumesti tipului cu pontul si cam atat![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Eu nu impun nimic, eu imi exprim punctul de vedere. La urma urmei face fiecare cum doreste.
ON: senzatii.info
@ valentino. Poti sa iei cate domenii vrei, dar nu e ok sa dai reputatie pt un pont! In felul asta, o sa dam reputatie si pt "salut".
Eu nu ma refer la tine, nu ma intereseaza daca cineva de pe forum inregistreaza un domeniu, fara un "merci", ma intereseaza ca ponturile sunt preluate de altii, care nu au cont pe forum.
Rostul unui forum este acela de "comunitate". Comunitatea nu include persoanele care nu fac parte din forum!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am inteles si sunt perfect de acord cu restrictionarea accesului la acest topic doar pentru membri. Legat de reputatie - a fost un gest de multumire, chiar eram in cautare de un domeniu pe nisa asta si a venit la tanc. Oricum, nu ma deranjeaza sa ii raspund in topic 'mersi pentru x.com', o sa fac si asta cand se va mai ivi ocazia.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
anunturiagricole.org
cainidevanzare.org
sutien.org
boxeri.org/.info
cosmeticefemei.net/.org/.info
cosmeticebarbati.net/.org/.info
manichiura.org/.info
coafor.org
rochiemireasa.net
cosmeticeorganice.net/.org
afacerist.org
asistenta.info
hoinar.net/info
joculet.net/.org
boala.info
eveniment.org
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)