@ offtopic: Stimate Broscoi,

Asa cum ti-am spus in acel thread, nu am pentru ce sa iti raspund atacurilor complet inutile, dar in cazul in care nu stiai si nu ai "simtit", atunci cand am luat un pont de pe forum, ti-am spus direct "Multumesc frumos pentru pont!", iar daca nu crezi, cauta in urma cu cateva pagini, cu siguranta vei gasi! La fel, am procedat si cu ceilalti useri, nu am vreun mod "preferential" pentru cineva anume. Asa cum am spus de atatea ori chiar eu, chiar aici, consider ca acel domeniu care a fost luat prin pontul cuiva ar trebui sa fie macar anuntat printr-un mesaj de apreciere la adresa userului respectiv.

Pe cale de consecinta, iti multumesc frumos, stimabile Broscoi, chiar daca pontul nu a venit din partea ta, de pe SeoPedia, ci chiar de pe insasi lista mea de cumparaturi in materie de domenii web!

O seara cat mai frumoasa in continuare!

@ ontopic:

mereu.net
sanitare.org
transport-persoane.info
sudura.org
ponturi.org - inca liber
coafor.org
placere.org
e-turism.info
pastila.info
vizite.info
chiajna.net

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
Am mai spus ca nu ofer aceste ponturi pentru multumesc , pentru ca vreau sa fiu de folos cuiva care poate are nevoie de acel domeniu , dar trebuie sa recunosc ca mi-ar face placere un raspuns de genul multumesc sau l-am luat eu , mai ales daca cel care a fructificat pontul e cineva care m-a atacat personal pe un forum ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

DictionareOnline.net ultraproaspat ...