Fix de asta se duce tara de rapa, ca nu a zis Alex Luca "Multumesc" in gura mare aici pe forum. Nu pentru faptul ca tocmai niste politicieni ne umplu de multumesc-uri si de "bunavointa" in momentul alegerilor, cand adevaratul scop e sa ajunga cat mai bine infipti la ciolan, dupa care sa ne "taxeze" inzecit pentru fiecare multumesc spus.
Si aici la fel, luma posteaza de fapt domeniile pe care nu le vor pentru ei dar ar fi utile pentru altii, in ideea ca altii la randul lor posteaza domenii care le-ar fi bune lor. nu pentru multumescuri. Sa fim seriosi, chiar pe pagina anterioara cineva anunta ca nu mai posteaza pentru ca "afacerea" ii este neproductiva.
Si revenind la politicieni, pot face o analogie buna aici cu acel dvs vs multumesc. Degaba ma stimezi si imi zici cu dvs aici daca in alt thread in alta discutie o sa mi te adresezi cu "ba sau ma". E chestie de fatada identica cu multumescul de fatada pe care il ceri
Ajungand si la respectul de sine, cred ca e mai mare cand nu accepti si nu "emiti" chestii de astea de fatada.
Ps: imi cer scuze de offtopic