Rezultate 1 la 10 din 3225

Subiect: Ofer gratis ponturi domenii

Afișare hibrid

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Daca n-are cont aici? Chiar pentru "Multumesc"-uri ati postat toti domeniile aici?
    E firesec si mai mult de atat, e un lucru omenesc, un respect pe care ar trebui sa-l manifestam atat in particular, cat si in public ... de-asta ne ducem de rapa odata cu tara asta, pentru ca nu vrem sa fim intr-adevar oameni cu oamenii.

Cred ca am spus totul cu asta si apropo, nu postam aici pentru "Multumesc"-uri, ci pentru a dezvolta ceea ce inseamna conceptul de "domenii web" si de a ajuta acolo unde consideram ca putem ajuta. Ar trebui sa ne intre in reflex tuturor, ar trebui sa gandim si noi cum o fac altii, pentru ca nu mai avem nicio valoare, suntem toti la fel de lipsiti de importanta si toti la fel de importanti ... Eu va doresc succese tuturor, inclusiv dvs. stimate domnule Cristi, insa sa nu uitam niciodata de respectul de sine si de respectul pe care ar trebui sa-l avem pentru cei din jurul nostru, mai ales cand acestia ne ajuta in anumite circumstante.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    E firesec si mai mult de atat, e un lucru omenesc, un respect pe care ar trebui sa-l manifestam atat in particular, cat si in public ... de-asta ne ducem de rapa odata cu tara asta, pentru ca nu vrem sa fim intr-adevar oameni cu oamenii.

Cred ca am spus totul cu asta si apropo, nu postam aici pentru "Multumesc"-uri, ci pentru a dezvolta ceea ce inseamna conceptul de "domenii web" si de a ajuta acolo unde consideram ca putem ajuta. Ar trebui sa ne intre in reflex tuturor, ar trebui sa gandim si noi cum o fac altii, pentru ca nu mai avem nicio valoare, suntem toti la fel de lipsiti de importanta si toti la fel de importanti ... Eu va doresc succese tuturor, inclusiv dvs. stimate domnule Cristi, insa sa nu uitam niciodata de respectul de sine si de respectul pe care ar trebui sa-l avem pentru cei din jurul nostru, mai ales cand acestia ne ajuta in anumite circumstante.
    Fix de asta se duce tara de rapa, ca nu a zis Alex Luca "Multumesc" in gura mare aici pe forum. Nu pentru faptul ca tocmai niste politicieni ne umplu de multumesc-uri si de "bunavointa" in momentul alegerilor, cand adevaratul scop e sa ajunga cat mai bine infipti la ciolan, dupa care sa ne "taxeze" inzecit pentru fiecare multumesc spus.

Si aici la fel, luma posteaza de fapt domeniile pe care nu le vor pentru ei dar ar fi utile pentru altii, in ideea ca altii la randul lor posteaza domenii care le-ar fi bune lor. nu pentru multumescuri. Sa fim seriosi, chiar pe pagina anterioara cineva anunta ca nu mai posteaza pentru ca "afacerea" ii este neproductiva.

Si revenind la politicieni, pot face o analogie buna aici cu acel dvs vs multumesc. Degaba ma stimezi si imi zici cu dvs aici daca in alt thread in alta discutie o sa mi te adresezi cu "ba sau ma". E chestie de fatada identica cu multumescul de fatada pe care il ceri

Ajungand si la respectul de sine, cred ca e mai mare cand nu accepti si nu "emiti" chestii de astea de fatada.

Ps: imi cer scuze de offtopic
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd June 2010 la 22:16.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu am ce sa iti cer daca doar atat poti gandi! Imi pare rau, nu mai am de adaugat nimic in plus!

"Sanatate si virtute!"

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Fix de asta se duce tara de rapa, ca nu a zis Alex Luca "Multumesc" in gura mare aici pe forum. Nu pentru faptul ca tocmai niste politicieni ne umplu de multumesc-uri si de "bunavointa" in momentul alegerilor, cand adevaratul scop e sa ajunga cat mai bine infipti la ciolan, dupa care sa ne "taxeze" inzecit pentru fiecare multumesc spus.

Si aici la fel, luma posteaza de fapt domeniile pe care nu le vor pentru ei dar ar fi utile pentru altii, in ideea ca altii la randul lor posteaza domenii care le-ar fi bune lor. nu pentru multumescuri. Sa fim seriosi, chiar pe pagina anterioara cineva anunta ca nu mai posteaza pentru ca "afacerea" ii este neproductiva.

Si revenind la politicieni, pot face o analogie buna aici cu acel dvs vs multumesc. Degaba ma stimezi si imi zici cu dvs aici daca in alt thread in alta discutie o sa mi te adresezi cu "ba sau ma". E chestie de fatada identica cu multumescul de fatada pe care il ceri

Ajungand si la respectul de sine, cred ca e mai mare cand nu accepti si nu "emiti" chestii de astea de fatada.

Ps: imi cer scuze de offtopic
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domenii gratis la 1and1.com
    De Cristi G în forumul Utile
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd June 2010, 02:57
  2. Vreau sa ofer o carte gratis in romana si engleza
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 1st February 2009, 23:22
  3. Vand domenii bune de exploatat (1+1 GRATIS)
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th March 2008, 14:24
  4. Ofer 2 domenii spre vanzare
    De inSecure în forumul Domenii
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 18th March 2008, 00:20
  5. ofer domenii gratis
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd February 2008, 16:13

Permisiuni postare