Eu nu impun nimic, eu imi exprim punctul de vedere. La urma urmei face fiecare cum doreste.
ON: senzatii.info
Eu nu impun nimic, eu imi exprim punctul de vedere. La urma urmei face fiecare cum doreste.
ON: senzatii.info
@ valentino. Poti sa iei cate domenii vrei, dar nu e ok sa dai reputatie pt un pont! In felul asta, o sa dam reputatie si pt "salut".
Eu nu ma refer la tine, nu ma intereseaza daca cineva de pe forum inregistreaza un domeniu, fara un "merci", ma intereseaza ca ponturile sunt preluate de altii, care nu au cont pe forum.
Rostul unui forum este acela de "comunitate". Comunitatea nu include persoanele care nu fac parte din forum!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am inteles si sunt perfect de acord cu restrictionarea accesului la acest topic doar pentru membri. Legat de reputatie - a fost un gest de multumire, chiar eram in cautare de un domeniu pe nisa asta si a venit la tanc. Oricum, nu ma deranjeaza sa ii raspund in topic 'mersi pentru x.com', o sa fac si asta cand se va mai ivi ocazia.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
anunturiagricole.org
cainidevanzare.org
sutien.org
boxeri.org/.info
cosmeticefemei.net/.org/.info
cosmeticebarbati.net/.org/.info
manichiura.org/.info
coafor.org
rochiemireasa.net
cosmeticeorganice.net/.org
afacerist.org
asistenta.info
hoinar.net/info
joculet.net/.org
boala.info
eveniment.org
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
recrutari.net
cainidevanzare.org
relatii.org
Asa cum am promis, scriu aici toate sugestiile pe care i le-am trimis pe PM lui dontedro
obtur.ro (obiective turistice)
ratacitor.ro
funnytur.ro
spytur.ro
funnytour.ro
peripetie.ro
pelerini.com
cuperipetii.ro
drumetie.com
inconcediu.com
drivetur.ro
drivetour.ro
hoinareala.com
hiketur.ro
hiketour.ro
triptur.ro
triptour.ro
tripbox.ro
pascupas.net
roadtur.ro
roadtour.ro
faroff.ro (far off)
farout.ro (far out)
dailytur.ro
hamal.ro
meleag.ro
meleaguri.com
turiz.ro
hobbytur.ro
izturistic.ro
pasdupapas.ro
turmania.ro sau tour
maniatur.ro
turux.ro
migratori.ro
migreaza.com
migram.ro
mixtur.ro
voiture.ro
voiajor.net
freetur.ro
freetour.ro
pejos.net
excursionisti.ro
cooltur.ro
loap.ro (land of all possibilities)
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)